Forex

Faez

Newbie
Joined
Oct 11, 2009
Messages
1,787
Points
36
ok ke x base on person la..klu sanggup nak labur duit kat broker,terus kan...tp klu tak sanggup,kita perlu berkorban jugak..korban masa nak blaja tentang forex..de sesetengah orang sanggup untuk invest je..tp nasihat saya,klu nak invest,cari la orang yg betol² ade kepakaran dalam forex ni..tp saya memang tak percaya sgt klu kat tenet ni..byk yang auta gak..hehe..better trade dgn orang yang kita kenal....
 

Ahmadselihin

freshman
Joined
Oct 25, 2009
Messages
2
Points
0
Saudara Saudari..Ramai yang mencari saya..kerana nak system forex saya yang dah menang kat surefiretradingchallenge tu..oleh yang demikian jika saudara saudari nak juga system forex saya, mudah saja hantar USD150 paypal kat [email protected], email saya untuk memberitahu pembayaran dan saya akan email pada saudara/ saudari system saya..No test and pay later.No refund after payment made.
 

ms.Khan

freshman
Joined
Oct 18, 2009
Messages
4
Points
0
tumpang lalu...nie nak bagi tips....kalu nak cuba line forex leh try marketiva. selain trade virtual/maya, dia bagi $5 dolar free. test drive dulu cara virtual...bila rasa dah kompom terer...leh start trade ngan duit free tu... tk yah kuar sesen pun duit sendiri.
 

ms.Khan

freshman
Joined
Oct 18, 2009
Messages
4
Points
0
beul...betul...betul... saya pun da account di situ....kalu nak kompom leh "search" marketiva.
 

gilos

freshman
Joined
Jun 17, 2008
Messages
36
Points
6
imabiz...awak ada masa utk duk depan komputer lam sejam dua? or awak hanya boleh tgk sejam sekali ker or sehari sekali? mana satu yg awak sesuai?

ada kawan saya withdraw hari2 usd500 ngan modal usd2000...ada kawan saya boleh dpt ratus pips hari2 tapi untung sikit...

ada yang hanya buy kat satu pair jer...dan ada yang pulun semua macam basket trading...

so, mana satu yg awak nak? sebab semua teknik boleh buat untung...yang selalu buat rugi adalah trader tu sahaja... :) (harap2 la saya dah belajar dari kesilapan saya... :) )

kiranya sebelum trading real money, periksa dulu diri samada awak sesuai sebagai scalper, day trader atau swing trader...
 

Faez

Newbie
Joined
Oct 11, 2009
Messages
1,787
Points
36
kalau boleh saye nak modal kecil untung besar... dan saye memang boleh dikatekan 6 jam sehari di depan laptop saye.... saya akan kaji dulu benda nie... thank sume...

hehe...boleh je..klu semangat tgg nak dapat untung banyak..kompem leh dapat..wah..6 jam sehari..mmg xckp lagi tue..hehehe...kaji jgn tak kaji.. :rolleyes:
 

kodomolion

freshman
Joined
Oct 27, 2009
Messages
27
Points
0
sekarang insta forex memberi welcome bonus sebanyak 25% drpd jumlah deposit. tak ada limit untuk deposit. boleh dapat bonus itu sehingga hujung tahun. cepat daftar sebelum ia berakhir.
Layar Web Site
 
Top