Forex: Gerenti win-win situasion

remyaziz

freshman
Joined
Jun 3, 2010
Messages
5
Points
0
salam bro..bro main forex kan..

saye ade join satu blog yg tolong kite untuk trade dalam forex..dah 3 bulan saye join..memang untung sakan gile dengan blog nih...bak kate orang masyuuukkkk....

saye invite bro join blog nih: forexwinsituasion.blogspot.com

tapi sy ingatkan kt bro..owner blog nih nk kite rahsiakan blog nih untuk pastikan program nih terus bejalan...ajak orng2 yg kenal jeh...
bace dan fahamkan sendiri kt blog die k..

wasalam...
 
Joined
Apr 30, 2010
Messages
101
Points
0
salam bro..bro main forex kan..

saye ade join satu blog yg tolong kite untuk trade dalam forex..dah 3 bulan saye join..memang untung sakan gile dengan blog nih...bak kate orang masyuuukkkk....

saye invite bro join blog nih: forexwinsituasion.blogspot.com

tapi sy ingatkan kt bro..owner blog nih nk kite rahsiakan blog nih untuk pastikan program nih terus bejalan...ajak orng2 yg kenal jeh...
bace dan fahamkan sendiri kt blog die k..

wasalam...
Last sekali kena tipu...:(
'Terbang' $7,000
Websitenya pun tutup sebab kena hack konon2nya..duit tokeh dlm akaun banknya LR pun 'lesap' kena hack..( cite dongeng la tu..:()
Tokeh nk p USA nak 'settle' ni hal dgn Bank LR disana...
Semua ni ko la punya pasal..rekomen web tipu org punya....:mad:
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
254
Points
0
Last sekali kena tipu...:(
'Terbang' $7,000
Websitenya pun tutup sebab kena hack konon2nya..duit tokeh dlm akaun banknya LR pun 'lesap' kena hack..( cite dongeng la tu..:()
Tokeh nk p USA nak 'settle' ni hal dgn Bank LR disana...
Semua ni ko la punya pasal..rekomen web tipu org punya....:mad:

ada sorg student saya pun...claimed kena tipu dgn menda nie...:confused:
 

gilos

freshman
Joined
Jun 17, 2008
Messages
36
Points
6
salam hormat,

kang komen byk byk, ada orang marah pulak.....kalau gerenti tu...bagus la... kalau tak...sendiri tanggung la....

macam macam

kalau jenis camni, memang ramai orang setuju awak komen...sebab dah terang2 scam punya...

So apa lagi...komenkan ajer...yang sah2 scam ni takkan nak dibiarkan plak kot...

p/s: mod, please delete or lock this thread...tq...
 

fxgator

freshman
Joined
Nov 2, 2008
Messages
40
Points
6
Belajar cara trade yg betul.. takyah join menda2 karut cam ni... haihhh....









l.jpg
c.jpg
mr.jpg
a.jpg
 

Danial80

freshman
Joined
Aug 12, 2010
Messages
10
Points
0
awas!!! info penting...maaf ini thread forex.. tp ne ada 1 cerita menipu dengan program "ganda wang dengan internet" tapi dah kata cerita seperti forex..
program HYIP hanya menipu sja, baru-baru ni saya ada terima email spam yang mempromosi ebook "ganda wang dengan internet" cerita salas web itu mengatakan selamat buat duit di internet seperti forex tapi ebook itu adalah ebook program HYIP, ckup malu dlam ebook itu setakat bagi tau apa itu HYIP, harap anda semua berhati-hati tidak beli ebook itu
 

ensume

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
28
Points
0
tah yah join rsmsi yg telsh tertipu degzn siBEDEBAH ni.....pembuhungggg besaq
 
Top