Forex Automoney

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
awak dah beli ker???? awak kata hebat.. berapa income yang awak dapat setakat ni?

cerita la lebih lanjut lagi...
 

wertyz

freshman
Joined
Jul 16, 2008
Messages
1
Points
1
betul tunjuk kan bukti aku nak tau gak kalu betul buleh lah
 

arzlansense

freshman
Joined
Jul 16, 2008
Messages
9
Points
1
Age
36
Inilah buktinya....saya tak tau nak cakap apa lagi...sistem ini anda guna time online yakni anda kena login kat website tu...pilih matawang yang anda ingin trade dan diorang akan beri signal selaras dgn masa anda trade....terlalu mudah!!!! cepat daftar sebelum promosi tamat....harga sebenar usd99...kalau daftar cuma usd4.95 atau rm20.
 

Attachments

  • after.jpg
    104.5 KB · Views: 124

ea.income

freshman
Joined
Jul 22, 2008
Messages
6
Points
1

leeya

freshman
Joined
Dec 8, 2008
Messages
15
Points
1
arzlan, correction.. $4.95 tu cuma utk TRIAL selama 3 hari. Dlm masa 3 hari trial tu, duit profit arzlan tu depe trus masukkan dlm bank account @ debit kad ke? Depe bagi profit tu lepas 3 hari ke @ terus duit tu transfer ke bank account @ debit kad ke?

akak ada ler intai2 w/site ni last week tapi risau lak nak join kut kalau2 ada agenda tersembunyi lepas dah abis 3days trial. bila join forexautomoney ni? leh bagi detail info..?
 
Last edited:

momu

freshman
Joined
Jan 6, 2009
Messages
5
Points
1
aku pn berminta pasal forex
tp aku x berapa paham laa..
ada x sapa2 kasi sedikit ilmu
plsss
 

edifier83

Senior
Joined
Mar 23, 2007
Messages
455
Points
18
ko dah join and bayar bulan-bulan dah?mesti dah banyak masyuk ni kan?cube tunjuk nak tgk sikit..
 

alanchin

freshman
Joined
Jan 17, 2009
Messages
72
Points
6
mcam buat duit terus tanpa lihat....
kalau nak kata...
ia seperti, auto money making machine.
forex ni, buy and sell tak payah fikir..
it buat sendiri...
tapi aku tak tahu la...
tengok website saja...
main game dia...
aku masih tak percaya.....
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
tapi kan forex ni dr segi Syarak ader yg haram & ader yg dibolehkan...

so, yg guna robot ni lagu maner?
 

Nadi

freshman
Joined
Feb 5, 2009
Messages
5
Points
0
Tuan tanah ni dah lari ker bila diajukan soalan bertalu2?aku pun penah tgk website tu. tp cam xcaya jer. kalo betul2 tuan tanah dah untung tunjukkan keuntungan yg dah masuk dalam akuan bank profit dari menggunakan automoney. baru org caya....
 
Top