<For Sale> Blogshop LelakiPrempuan.Com

Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#7
last call... harga turun RM300.. tiada lagi diskaun selepas ini...
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#8
imabiz turunkan lagi.. RM200.. rezeki sape lah yang nak grab nie..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#9
mari3.. grab.. website dah siap dah.. tinggal masukkan produk je dan setup page tempahan..
 
Joined
Jun 13, 2011
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#12
salam sejahtera.. ada yang berminat nak beli blogshop wordpress

sesuai untuk yang nak jual produk kesihatan / ubat tahan / ubat kuat / ubat keintiman dan sebagainya ( niche tujuan asal website nie dibina )

sebab jual client taknak teruskan projek sebab imabiz lambat sgt siapkan website nie..

harga RM200

expired - 24-may-2013

trafik dah ade tapi tak banyak lagi sebab website baru.. imabiz akan teruskan proses seo..

support dari imabiz jika ada masalah atau cara nak masukkan produk / add page dan sebagainya..
Yang traffic tu datang dari Google ke?
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#17
Turun harga lagi.. RM180 sahaja - blogshop lelakiperempuan.com .. free hosting setahun + free fanpage + free support...
 
Top