FLB Pro

Joined
Nov 13, 2009
Messages
99
Likes
0
Points
0
Offline
salah satu cara promosi yg paling berkesan bg flb ialah google adwords
tp kena berhati2 takut kos pengiklanan melambung
xsetimpal dgn keuntungan yg diperolehi
 
Joined
Mar 19, 2007
Messages
1,189
Likes
3
Points
38
Offline
Salam

Saya newbie kt cni,saya pun berminat nk dapatkan produk nizam tue tp still ngah tgk pendapat2 org yang telah join program nie,so far tgk bnyk pro dari kontra
Tahun 2007, saya join flb. Tujuan masa tu nak bisnes gayapos . Alhamdulillah hasil dari mempratikkan ilmu2 dalam buku flb dapat gak merasa beberapa keping wangpos (dulu sy ada upload gbr kat blog, skang dah hilang) .
 
Joined
Nov 13, 2009
Messages
99
Likes
0
Points
0
Offline
Sy pon dah join sebenarnye flb ni.Dr ape yg saye perhatikan, Mohd Nizam mmg tidak melupakan mengenai program affiliate ini.Kalau anda perasan, die telah mengubah page flb selama 2 kali sebagai pembaharuan.Yg pertama adalah yg asal di mana main page flb agak panjang dan penuh dgn penerangan serta testimoni peserta.Yg kedua beliau ringkaskan ala2 page Vemma di mana prospek hanya perlu isi name dan email sahaja tanpa penerangan panjang lebar.Dan yg paling baru sekarang page die saye rase paling cantik setakat ni.Dengan penerangan yg tidak terlalu panjang dan beberapa testimoni peserta.Semua ini adalah pembaharuan yg dilakukan utk menarik perhatian pelanggan.Bg saye flb masih relevan pada hari ini


http://www.ecommercemastery.com/provider8/idevaffiliate.php?id=6286
 
Last edited:
Joined
Mar 3, 2010
Messages
136
Likes
0
Points
0
Offline
FLB - Pro or Con?

Well it all boils down to 1 thing .. ATTITUDE ... from the comments that I can see some are looking at the commision that your getiing ( u guys promote but u guys dont get anything).

Then theres a part where when u e-mail he dosent reply.. Thats attitude and a very bad aftersales approach ... and some of you look 4 the knowledge that you have baught from FLB ...

Again ... look what's important for you. If its going to be the commision then we have to choose the best or at least review about the site / author and then join ... if its going to be for the knowledge then anything goes ....

This gives a gr8 and huge impact on Newbies that are reading this thread ... this might give them the creap to join programms like this ...

One thing i can say is ... as long WangCyber is around there's no need to fear as all the "Otais" are down here to give the almost perfect review on any topic and subject pertaining to the IM world.

If you guys have doubts on a site or a product relating to IM always seek an advise here and Im sure your doubts will be clarified ...

Just my 2 cents worth of taughts ... :D
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
33
Likes
0
Points
6
Offline
nak tnya kpda otai2 flb ,
saya bru je join flb pro ni lebih kurang sminggu .
stakat ni saya tgk unique visitor saya dah 70 tp satu email pon saya tak terima .. yg lebih pelik tu kawan saya dan pak cik saya sndiri dah isi nama dan email dorg pd link sye tp sye langsung tak terima email diorg malahan mereka jugak tak dpt ape2 email dr flb pro ..
adakah link sye yg problem atau kne upgrade dlu bru boleh dpt list email tu ?
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
33
Likes
0
Points
6
Offline
nak tnya kpda otai2 flb ,
saya bru je join flb pro ni lebih kurang sminggu .
stakat ni saya tgk unique visitor saya dah 70 tp satu email pon saya tak terima .. yg lebih pelik tu kawan saya dan pak cik saya sndiri dah isi nama dan email dorg pd link sye tp sye langsung tak terima email diorg malahan mereka jugak tak dpt ape2 email dr flb pro ..
adakah link sye yg problem atau kne upgrade dlu bru boleh dpt list email tu ?
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
395
Likes
0
Points
0
Offline
so.. benda nih scam lah ataupun tak cukup syarat nak dpt payment
saya dah bayar RM295 flb pro ni...sampai skang takde kasi apa2 pun....berkali2 saya email ke mat nizam tu...haram tak balas pun....dengan ini aku istiharkan, aku haramkan duit RM295 yg hang amik tu...
mcm mana nak promo, sebutir apa pun tak bagi...janji manis aje...
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
33
Likes
0
Points
6
Offline
bro tak try tnya upline bro ?
email sye pon tak dbalas oleh si nizam tu tp upline sye blas ..
sye dah dpt semua nye tp link tu mcm tak btol je coz sye tak dpt email list ble org isi :(
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
395
Likes
0
Points
0
Offline
sya rasa sy direk dgn si nizam tu...
sebab takde email atau nama upline pun
email2 kempen si nizam ni selalu dpt...setiap kali aku dapat, setiap kali tu la aku reply...
tulis email kempen ada masa....reply email org takde masa lak ko ye....:)

takpe...takpe...Allah aje la yg membalasnya...
note : sy bukan nak burukkan flbpro ni...tapi ini kisah benar saya..kalau nak tengok bukti bayaran, sya masih simpan lagi sampai sekarang
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
33
Likes
0
Points
6
Offline
biasa la tu bro ,
dye bkn tulis email2 tu tiap2 kali nak hantar pon , dye taip skali je then dah buat otomatik untuk hntar semua email2 tu pd semua list email ..

enta la , saya pon taktau la sbb sye minat dgn sistem dye ni cuma layanan lepas dah bli ni je agak kurang memuaskn ..
 
Joined
Aug 6, 2009
Messages
83
Likes
0
Points
0
Offline
nak tnya kpda otai2 flb ,
saya bru je join flb pro ni lebih kurang sminggu .
stakat ni saya tgk unique visitor saya dah 70 tp satu email pon saya tak terima .. yg lebih pelik tu kawan saya dan pak cik saya sndiri dah isi nama dan email dorg pd link sye tp sye langsung tak terima email diorg malahan mereka jugak tak dpt ape2 email dr flb pro ..
adakah link sye yg problem atau kne upgrade dlu bru boleh dpt list email tu ?
Salam,

Saya salah seorang ahli FLB, saya akan cuba menjawab pertanyaan awk ini. Baru-baru ini ada masalah dekat webhosting, saya pun mengalami masalah yang sama. Mohd Nizam dah report, diaorg tengah check. Bersabarla yek.

Kalau awk hanya ahli biasa sahaja, awk tidak akan mendapat ListMail Notification melainkan awk upgrade barula awk akan mendapat email setiap kali ada orang sign up ke website awk.

Pesan saya, kalau awk rajin promosi dan yakin program ini boleh mendatangkan hasil, awk teruskan usaha awk itu. Saya pun dulu macam awk, 4 bulan promosi tapi satu komisen pun saya tidak dapat. Masuk bulan ke 5 saya usaha lagi dan hasilnya saya mendapat email dari maybank2u sebanyak RM500. Komisen pertama setelah penat menunggu.

Sama je dengan program yang lain perlukan promosi yang berterusan baru masyuk. Cuba tumpukan pada 1 bisnes aje kalau awk tidak mahir lagi. Dah lama-lama nanti barula awk mahir dalam bisnes internet nie ok.

________________________
Komisen dari FLB, klik sini
 
Joined
Aug 6, 2009
Messages
83
Likes
0
Points
0
Offline
saya dah bayar RM295 flb pro ni...sampai skang takde kasi apa2 pun....berkali2 saya email ke mat nizam tu...haram tak balas pun....dengan ini aku istiharkan, aku haramkan duit RM295 yg hang amik tu...
mcm mana nak promo, sebutir apa pun tak bagi...janji manis aje...
awk nizam akan balas email awk itu, tapi lambat sikitla maklumla banyak sangat email masuk dalam inbox dia. sabar yek... janganla nak haramkan, kalau awk xpuas hati mintak refund balik duit awk ok.
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
395
Likes
0
Points
0
Offline
awk nizam akan balas email awk itu, tapi lambat sikitla maklumla banyak sangat email masuk dalam inbox dia. sabar yek... janganla nak haramkan, kalau awk xpuas hati mintak refund balik duit awk ok.
dari tahun lepas tu dek oiii...
habis sabar dah...
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
33
Likes
0
Points
6
Offline
to quraisyah85 ; oh , mcm tu rupenye .. so klau org klik link kte maknanye email yg diorang akn dpt nnty bkn dr email kte la ye ? sbbnye pck and kawan yg sye ckp tu dh dpt email dr flb pro tp mereka trima dr email ni <megastrategy7@gmail.com> .
yang saya tak fahamnye ialah klau diorang trima email dr org lain mcm mne diorang nak trima code saya ?
 
Joined
Feb 3, 2006
Messages
248
Likes
0
Points
16
Offline
ni sistem macam hamidan salihen kan??.. kalo sape yg pernah baca iklan2 dia full page kat perdana...
 
Joined
Aug 6, 2009
Messages
83
Likes
0
Points
0
Offline
to quraisyah85 ; oh , mcm tu rupenye .. so klau org klik link kte maknanye email yg diorang akn dpt nnty bkn dr email kte la ye ? sbbnye pck and kawan yg sye ckp tu dh dpt email dr flb pro tp mereka trima dr email ni <megastrategy7@gmail.com> .
yang saya tak fahamnye ialah klau diorang trima email dr org lain mcm mne diorang nak trima code saya ?
yup. kalau awk tak nak upgrade dulu pun xpe kot. Awk cuba buat blog sendiri dan taruk Kod FB awk dalam blog tu. Kemudian iklankan blog awk itu.

__________________________
Komisen Dari FLB, Klik sini
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
33
Likes
0
Points
6
Offline
laa , mcm tu pulak ye .. jd penat2 sye promote smlm ni org lain la yg makan hasilnye .. boleh tahan jugak la , rasa mcm kne tipu pon ada sbb sblom beli dulu tak ada pon bgtahu awal2 pasal benda ni .. urm .. :(
 
Joined
Aug 6, 2009
Messages
83
Likes
0
Points
0
Offline
laa , mcm tu pulak ye .. jd penat2 sye promote smlm ni org lain la yg makan hasilnye .. boleh tahan jugak la , rasa mcm kne tipu pon ada sbb sblom beli dulu tak ada pon bgtahu awal2 pasal benda ni .. urm .. :(
la, apa pulak. kalau awk promote link awk kan ada kod FB awk. Setiap org yg jd ahli da memang ada kod itu.
 
Top