FLB Pro

dunter_pb

freshman
Joined
Nov 13, 2009
Messages
101
Points
0
Alhamdulillah..ternyata program FLB masih relevan dan masih berjalan seperti biasa

setakat ni komisyen terkumpul sudah sebanyak RM800...bolehla tu secara part time je

walaupun bermula kira-kira 3 tahun lepas,program ni masih memberikan kita peluang utk mencari pendapatan sampingan dgn medium internet

semoga FLB terus maju!!
 

jajaid

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
6
Points
1
hmm saya macam nak join......tp nak tgk laaa dulu.......kalu tak silap saya tak pernah nampak plak tulisan nizam tu sendiri kat tread ni.....besy ker?
:))
 

dunter_pb

freshman
Joined
Nov 13, 2009
Messages
101
Points
0
hmm saya macam nak join......tp nak tgk laaa dulu.......kalu tak silap saya tak pernah nampak plak tulisan nizam tu sendiri kat tread ni.....besy ker?
:))
Mmg mohd nizam xpernah tulis ape2 ttg FLB kat thread ni lebih2 lagi kt WC ni

biasanya ahli2 FLB yg berjaya memperoleh komisyen yg memberi penerangan sedikit sebanyak

kalau nk kate best sgt tu xdela..tp perasaan dpt email yg menyatakan wang sudah ditransfer ke dlm akaun sendiri mmg xdpt digambar dgn kate2...walaupun cuma RM100 ttp mmg berbaloi dgn usaha sendiri

ape2 pon terpulang kpd diri masing2 utk membuat penilaian ttg program ni

FLB tetap best!!
 

shafiq_jb

freshman
Joined
Nov 30, 2007
Messages
3
Points
1
ehem..ada sesiapa kat sini yg betul2 dah berjaya dapat lebih rm100k bila buat system flb en nizam ni ke? saya just nak tau je...:)

saya rasa cam kenal saudara nizam ni. dia duduk area taman saya.
awal tahun ni dia baru beli bmw 5 series e60 dgn honda jazz baru. duduk area rumah yg agak elit.
w'bagaimanapun..dia jarang keluar rumah.duduk kat rumah je. keluar pun untuk urusan rutin sahaja.saya lalu depan rumah dia selalu kalau nak pergi/balik kerja.
jiran2nya pun dia jarang tegur (kata2 jiran dialah). saya tak taulah itu nizam flb atau bukan tapi nama dia memang nizam jugak..huhu
 

nikon

freshman
Joined
Jun 9, 2016
Messages
2
Points
1
Age
50
salam 1 Malaysia.... saya telah 3 hari masukkan duit ke akaun Mohd Nizam.... tapi belum menerima SMS.... betapa lama kens tunggu
 
Top