FLB Pro

omecool20

Senior
Joined
Feb 8, 2007
Messages
204
Points
18
Age
47
Salam rakan WC.

Nak tanya sama ada ada pengalaman dengan program Formula Luar Biasa, FLB Pro. Kalau ada, minta kongsi pengalaman anda. Fyi, saya berminat untuk mengikuti program tersebut.

Kalau sudah ada post tentang program tersebut, minta tolong tunjukkan di mana ada.

Terima kasih banyak2 daripada saya.
 

pyasset

freshman
Joined
Nov 11, 2007
Messages
60
Points
6
ini nak komen tentang mohd nizam...boleh dikatakan semua product mohd nizam dari gaypos sehinnga jutawanautomatik.com adalah sistem yg sama...di mana anda beli sistem beliau yg dikatakan boleh menjana wang yg banyak dan kemudiannya disuruh jual kpd org lain....orang putih disebut Stupid Fricking system...so dgn kata-kata manis di sales letter ramai yg terpedaya..
sama sperti sistem kerja memprosess data di rumah...di mana sistem yg lengkap dgn step by step mencari pelanggan melalui email..dgn kata-kata manis...bila join boleh dapat duit yg banyak..
so macam kita yg kenal tipu dgn sistem ini...lepas itu disuruh pula tipu orang yg lain..dgn cara2 yg disediakan oleh pembekal sistem tersebut..
 

Adnin

Senior
Joined
Mar 19, 2007
Messages
1,216
Points
38
Tergelak sorang2 bila baca komen ini ..................
ini nak komen tentang mohd nizam...boleh dikatakan semua product mohd nizam dari gaypos sehinnga jutawanautomatik.com adalah sistem yg sama...di mana anda beli sistem beliau yg dikatakan boleh menjana wang yg banyak dan kemudiannya disuruh jual kpd org lain....orang putih disebut Stupid Fricking system...so dgn kata-kata manis di sales letter ramai yg terpedaya..
sama sperti sistem kerja memprosess data di rumah...di mana sistem yg lengkap dgn step by step mencari pelanggan melalui email..dgn kata-kata manis...bila join boleh dapat duit yg banyak..
so macam kita yg kenal tipu dgn sistem ini...lepas itu disuruh pula tipu orang yg lain..dgn cara2 yg disediakan oleh pembekal sistem tersebut..
You are totally never know what FLB it is .....

Beli lah baru tau apa sebenarnya lepas tu baru komen , awak lihat dari luar dan awak bukan pakar gayapos ....

Sesapa yang nak tahu pasal flb sila ke laman ini :
Muaz Menulis » Blog Saudagar Internet Muda | buat duit | Buat Duit Segera Dengan Formula Luar Biasa Mohd Nizam
 

abdfatah

Senior
Joined
May 22, 2007
Messages
6,690
Points
38
Kalau sistem nih gabung ngan sistem sms mesti best kan? :D
apa tak bestnya bleh bincang ngan saudara nizam lepa tu gitau irwan dahnil atau pun gitau irwan dahnil nak setup sistem sms ngan cara beliau gunakan. lebih lancar dan berkesan. hanya sms aje.

cuma bayaran dengan sms aje laa problemo. takkan takder penyelesaian? bayar waktu terima pun boleh dipertimbangkan untuk sistem sms nih...
 

pyasset

freshman
Joined
Nov 11, 2007
Messages
60
Points
6
Ahli FLB Pro

Laporan Terhangat! (BM)

*TIDAK BOLEH DIJUAL*

#1: Idea Jutawan DiBongkar!

#2: 7 Rahsia Jana RM1000 Dengan Bisnes Gayapos!

#3: Rahsia Jutawan Senyap!

#4: Bagaimana Saya Menjana RM14,056 (Akan Datang! )

Million Dollars Reports! (English)

*TIDAK BOLEH DIJUAL*

1.Get 10000 Opt Ins This Month
2.Get 10 Super Affiliates In 14 Days
3.How To Create Hot $10 Dollar Reports
4.How To Dominate Twitter
5. $5000 Per Month With Membership Sites
6.1000 Unique Visitors A Day
7.Get Filthy Rich On One Dollar Products
8.$500 Per Month System For Newbies


Koleksi Hebat Ebuku Bahasa Malaysia

*TIDAK BOLEH DIJUAL*


BONUS ISTIMEWA TERBARU!

*TIDAK BOLEH DIJUAL*

- GOOGLE MONEY PRO

- YOU'VE GOT CASH

- 3 TEMA WORDPRESS BLOG

- TEMPLATES LAMAN WEB CUN

- 4 PRIVATE LABEL RIGHTS BOOKS

- NICHE SUCCESS VIDEO TRAINING



Pakej Bonus-Kilat #4: 50 Produk Master Resell Right Anda Boleh Cetak Dan Jual! (Bernilai RM199)

Surat Jualan One Time Offer

Klik Disini Untuk Download


Products 1 to 10 (14.9 MB)

Klik Disini Untuk Download

Products 11 to 20 (79.5 MB)

Klik Disini Untuk Download

Products 21 to 30 (35.7 MB)

Klik Disini Untuk Download

Products 31 to 40 (24.4 MB)

Klik Disini Untuk Download

Products 41 to 50 (7.02 MB)

Klik Disini Untuk Download

NOTA: File Agak Besar, Harap Bersabar! 50 produk segera internet ini saya juga telah sertakan dalam CD yang akan diposkan ke rumah anda.

--------------------------------------------------------------------------------

Pakej Bonus-Kilat #5: 13 Video Eksklusif Langkah Demi Langkah Buat Duit Dari Internet- Master Resell Rights (Bernilai RM199)

1. 5 Ways To Build Opt In List
2. 10 Google Steps
3. 15 Easy Ways To Boost Response
4. 29 Webstite Tricks
5. 30 Minute Minisite
6. Adsense Cash
7. Audio Mastery
8. Automatic Updating COntent
9.How To Build Huge Keywords
10.How To Create PDF Products
11. How To Set Up Membership Sites
12. Instant Software
13. Maximize Adsense Income

KLIK DISINI UNTUK DOWNLOAD

--------------------------------------------------------------------------------

Pakej Bonus-Kilat #5: 8 Audio Reports Anda Boleh Cetak Dan Jual! (Bernilai RM199)

#1: Amazing Advertising Tips
#2: Blockbuster Cash Secrets
#3: Breakthrough Sales Solutions
#4: Clever Profit Generating Insights
#5: Covert Product Selling Principles
#6: Customer Tested Buying Triggers
#7: Explosive Influence Tactics
#8: Extreme Persuasion Strategies

KLIK DISINI UNTUK DOWNLOAD

--------------------------------------------------------------------------------

Pakej Bonus Kilat #6: 7 Dollar Report BestSeller! (RM97)

1. On Demand Profits
2. $7 Dollar Secrets
3. Zero to $50 in 30 Days
4. Membership Surge
5. Really Fast Money

--------------------------------------------------------------------------------

Pakej Bonus-Kilat #7: 6 Ebooks Master Resell Rights (Bernilai RM197)

1. Tube Traffic
2. Adsense Revenue Exposed
3. Blog Profit
4. Ebook Marketing
5. search Engines
6. Membership Site

--------------------------------------------------------------------------------

Pakej Bonus Kilat #8: 3 Adsense Generator (Bernilai RM147)

1. Adsense Travel Pages Generator
2. Adsense Restaurant Pages Generator
3. Adsense Recipe Pages Generator

--------------------------------------------------------------------------------

Pakej Bonus Kilat #9: 7 Master Resell Rights Anda Boleh Cetak Dan Jual!(Bernilai RM197)

1.Sales Letter For Newbies
2.PLR Voodoo
3.Virology
4.Tip Article Creator
5.List Building Mastery
6.Easy JV and Affiliate Manager
7.Internet Marketing Essential
 

Adnin

Senior
Joined
Mar 19, 2007
Messages
1,216
Points
38
ini la pakej yg diberikan oleh formula luar biasa....betul tak...siapa katakan saya bukan member formula luar biasa...cuma ebook yg dia bagi itu...semua saya boleh dapat free di web sites..

ebook yg dia tulis itu cuma information basic shj...cerita orang yg berjaya kononnya...buat apa??
Cara you cakap tu saya sudah tau you bukan member FLB .

Jangan nak gabang kat sini lah , gua tau lah. Kat orang lain bolehlah kencing tapi ngan gua jangan mimpilah :p
 

usahawanebay

Newbie
Joined
Sep 12, 2006
Messages
1,126
Points
38
Age
41
terlampau mahal la...pakej dia ini...rm295...tak berbaloi la..
kalau pakej dia boleh jual semula...dan semua keuntungan dimiliki sendiri..itu baru berbaloi.....new member join baru dapat rm100...yg lain masuk poket dia...mana boleh...kita yg kerja,sepatutnya dapat banyak....
Kalau rasa mahal dok takyah join...tapi ilmu dia lebih mahal dari 295.

Aku ada kenalan nama dia Syed...toksah dok katalah income dia dlm FLB...dah tercatit.

Kalau rajin dpt...kalau malas habuk pun tak dak....

ps***tu duissekelipmata dah tak releven - polisi ebay dah diupdate ( ko tahu ker ):rolleyes:
 

kapak

junior
Joined
Apr 29, 2008
Messages
84
Points
8
Age
32
akupun selalu dapat emel dari nizam ni. tiap2 hari pulak tu. skrg dh takder dh. dh putus asa kot... kuakuakua
 

ilhamputra

Newbie
Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,764
Points
36
yg penting adelah usaha nak memajukan diri.asyik promosi produk org len.ape kate kite cuba produk hasil titik peluh sendiri dan dapat keuntungan penuh ats penat lelah kita produk tu.barulah berbaloi.jgn asik tengok org lain, yg penting kita sendiri yg akan memajukan diri sendiri.betol tak.eh macam ayat motivasi pulak
 
Top