FKF Team Free Signal

naztreo

freshman
Joined
Jun 26, 2008
Messages
48
Points
6
Salam bro naztreo...nak tanya...saya ada dalam RM3000 saje...ingat nak cuba akaun gold public saving.Hari ini sesuai tak bukak....kata orang minggu dalam februari ini naik sikit lagi...start mac turun balik...iye ke?

ni just analisa saya sbg anak murid....

Gold Daily laa ni kat puncak
kiraan motive 1,2,3,4,5 dah betul2 hampir
anytime boleh jatuh menjunam....
dia mulakan kiraan jatuh
saya pun tengah ready nak masuk PO SELL
malam tadi Gold M15 dah sampai puncak pun

Ikut history terdekat
Gold leh jatuh amik masa sampai 1 bulan
tapi naik sampai 3 bulan

saya dah pun close post saya kat GIA
adaler sikit profit...
for now do nothing until wave C dia
habis kiraan 12345 & ABC

macam saya modal & profit tu saya simpan
sampai habis jatuh nanti,
then baru masuk balik...

lagi satu GIA ni takde MC
jadi saya pulun ****
letak maksima kat sini....

kalau nak kira RM nya lebih tinggi dari mana2
Amanah Saham.....
hanya perlu sedikit pengetahuan baca Chart
tu jer....
 

naztreo

freshman
Joined
Jun 26, 2008
Messages
48
Points
6
Alhamdulillah
hingga pagi ni kat Zulutrade
dapat buat hingga 8831 PIPS
dalam 2 minggu
macam2 pair saya belasah

ni kira kecik jer ...
yang paling beso hampir 500,000 PIPS
dasat tuuuu

saya ni baru belajar
anyway kalau kira nak tau
cara kita tu berkesan atau tidak
anda boleh jadi signal provider.
just masuk kat www.zulutrade.com

daftar & postkan bacaan anda...

ID saya "fkfpro"

Salam


Adios
WIW
 
Last edited:

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,161
Points
36
salam,

bukan apa..sibuk u cakap EW tf 15... apa salahnya tunjuk EW count tf 15 u.... manalah orang lain nak faham...tu main cakap cakap je...sapa la yg dpt belajar cam tu...

sorry la, saya tak minat dgn zulu... sebab sana tmpt orang jual signal... dpt komisyen... saya tak dpt belajar dan tambah ilmu di sana..... sampai bila pun saya tidak pandai kalau ikut signal orang je....

good luck.

p/s memang power.... 8000 pips .....500000 pips ...... mesti dah jadi jutawan nie... tahniah...
 

naztreo

freshman
Joined
Jun 26, 2008
Messages
48
Points
6
salam,

bukan apa..sibuk u cakap EW tf 15... apa salahnya tunjuk EW count tf 15 u.... manalah orang lain nak faham...tu main cakap cakap je...sapa la yg dpt belajar cam tu...

sorry la, saya tak minat dgn zulu... sebab sana tmpt orang jual signal... dpt komisyen... saya tak dpt belajar dan tambah ilmu di sana..... sampai bila pun saya tidak pandai kalau ikut signal orang je....

good luck.

p/s memang power.... 8000 pips .....500000 pips ...... mesti dah jadi jutawan nie... tahniah...

aikkk kan saudara ni "SIFU"
1 dunia tau....
Hulubalang Jebat
(teringat selalu naik Jebat Express zaman sekolah dulu)

takkan itu pun tak tau.....
post Chart sana sini
dalam Buku Biru tu pun
tak jumpa wave macam saudara punya...
ilmu baru gamaknya

iskhhh saya ni siapa....
kecil jer...
nama pun anak murid
jika nak dibandingkan ngan Saudara
jauhhhh tuuuu


kalau saudara tak minat dengan tawaran saya
Saya lagi ler tak mau nak layan
tetamu "PEMURAH" macam saudara.

terima kasih banyak2 ler

Adios
WIW
 

Traders

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
533
Points
16
Panas betul thread ni.. huhu.. :) Hari ni tak ada signal ker bro?
 

Traders

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
533
Points
16
Minat juga sy kat teknik penjejak pips.. :)
 

fkfpro

freshman
Joined
Aug 26, 2008
Messages
56
Points
6
Lama tak jenguk thread ni...sibuk sangat dengan web baru...alhamdulillah dah 99% siap.

So just to announce few things :

1. Kami akan moving ke website baru, FxPrima.com
2. Service tetap FREE, signal chart prediction, Dow Jones Analisis, Team Penjejak Pips Analisis, etc...all FREE in our new forum.

Kami juga ucapkan terimaksih kepada pemilik Sabah Forex, Mr. Paraivagas kerana berusaha menjalinkan kerjasama dengan kami. Mr. Paraivagas juga berusaha membawa kami ke Sabah pada 19-30 Mac 2009 ini.

Untuk traders Sabahan, atas kerjasama Sabah Forex, kami akan mengadakan kelas PERCUMA seperti di bawah :

Tempat : Kompleks Tabung Haji
Tarikh : 19 & 20 Mac 2009
Masa : 9.00am - 5.00pm
Yuran : PERCUMA. Anda hanya perlu membayar kos sahaja yang dibincangkan di Sabah Forex.

Detail Subjek :
19 Mac 2009 - Elliot Wave & Tips Dalam Elliot Wave. Sesuai untuk newbie dan sesiapa yang ingin mendalami EW. Banyak tips dalam EW akan diberikan, terutamanya beberapa petanda throw over, spike, triangle, sideways, etc. Rules yang perlu ikut serta beberapa basic yang perlu diingati. Juga perkaitannya dengan Chart Pattern serta apa yang di panggil sebagai half moon dalam EW. Anda juga akan mengetahui kaitan antara wave 2 & 4 berserta wave 3 & 5, dan petanda berlakunya spike. Terbuka kepada semua, ahli Penjejak Pips, Sabah Forex atau sesiapa sahaja, newbie atau pengamal sistem atau indikator lain. *Biarpun terbuka kami berhak menolak permohonan anda.

20 Mac 2009 - Teknik Penjejak Pips. Hanya untuk Team Penjejak Pips sahaja. Anda akan di ajar pengiraan jarak setiap wave dan bagaimana membuat prediction akan berlakunya ascending & descending triangle, throw over serta mengira di manakah wave 12345 dan abc akan berakhir. Juga bagaimana strategi bagaimana untuk melepaskan diri ketika terperangkap dalam floating. Beberapa rahsia EW secara mendalam akan diberikan melalui teknik ini serta pembuktian mengapa wave tersebut adalah wave 12345 dan abc seperti yang dinyatakan oleh pencipta EW, Nelson Elliot.

Semua di atas adalah PERCUMA seperti program sebelum ini. Jadi jika anda Sabahan, ini adalah peluang untuk anda. Rasanya tempat hampir penuh, sila rujuk ke forum Sabah Forex untuk mengetahui maklumat terkini program ini.
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
aikkk kan saudara ni "SIFU"
1 dunia tau....
Hulubalang Jebat
(teringat selalu naik Jebat Express zaman sekolah dulu)

takkan itu pun tak tau.....
post Chart sana sini
dalam Buku Biru tu pun
tak jumpa wave macam saudara punya...
ilmu baru gamaknya

iskhhh saya ni siapa....
kecil jer...
nama pun anak murid
jika nak dibandingkan ngan Saudara
jauhhhh tuuuu


kalau saudara tak minat dengan tawaran saya
Saya lagi ler tak mau nak layan
tetamu "PEMURAH" macam saudara.

terima kasih banyak2 ler

Adios
WIW

WOW... 2 pengguna tegar WW sedang berdebad.. apa mau kecoh2.. untung diam2.. rugi pun diam2.. peace..
 

fkfpro

freshman
Joined
Aug 26, 2008
Messages
56
Points
6
Salam semua...

Ramai tertanya2 kemana aku menghilang dan ramai juga tanya kalau2 aku boleh bagi signal free lagi kat sini...aku ada je kat sini, cuma dah lama tak jenguk...terlalu sibuk dengan arrangement kelas, update website dan forum dan juga memberikan signal pada members, selain sibuk dengan trading sendiri.

By the way, ada masa nanti aku masuk lagi untuk signal free...hehehehehe...
 

fkfpro

freshman
Joined
Aug 26, 2008
Messages
56
Points
6
Ok saja tu parai...kita ni dalam bidang yang sama...apa salahnya tolong menolong, bertukar2 fikiran...market Malaysia ni bukannya besar. Itu lebih mulia dari kita menghentam atau meninggi diri...takde pekdahnya...

Nak edit atas tu crash plak...so aku requote je lah...

By the way, Ahad ni aku akan berada di Kedah...so, Team Penjejak Pips kalo nak jumpa boleh jumpa Ahad malam....

Untuk Team Penjejak Pips Sabah...aku akan turun ke KK setiap bulan bermula dari May hingga ke Nov 2009.

Well, kita boleh discuss face to face....cam biasa, free je...tak caj apa-apa....hehehehe....
 

rff

freshman
Joined
May 21, 2009
Messages
24
Points
0
"DON'T THINK MONEY...THINK POINTS.
Trust YourSelf To Trust Your Money
Global Offshore - Forex (Just Sharing)
Menjemput ANDA DENGAN RASMINYA KEPLATFORM (only 2hours AirAsia)
Mudah Berurusan.Easy Payment.Nak cepat lagi _Langsung terus keOffice.
Java Based(Software RF2000TM)Accurate_dll.
Jemputan Khas untuk Traders-Traders yg kata dia dirinya hebat lagi MasterForex. ke REALTIME FOREX FUTURE KAMI.

www.rtff.co.id

Robot-Robot =buang masa dan duit aje.
Ada berani Open Account USD10,000.
Yg penting bagaimana anda mengawal disiplin Anda sendiri.
Gabungkan segala Skill-Skill terhebat.anda di PLATFORM:

www.rtff.co.id

Jika Anda Benar-Benar Trader terbaik -disinilah Platform terujakan hidup anda.dan tunjukkanlah Jaguh .master apa2jerlah.yg mengaku diri hebat.
Anda akan Pasti berpuas Hati.
Yang baru nak belajarForexpun boleh. dipersilakan dgn rasminya.
TQ
[email protected]
 

v8purple

freshman
Joined
Oct 7, 2008
Messages
3
Points
1
jebatfx....
jum lawan..

aku guna Kaufman Weds MA saya

You Guna BSTS WE
deviantfx-sabahforex.com
 
Last edited:

fkfpro

freshman
Joined
Aug 26, 2008
Messages
56
Points
6
Dah lama aku tak jenguk ke sini, terlalu sibuk dgn travel, kelas, menganalisa pasaran forex, saham dan juga metal termasuklah melayan kerenah geng2 TPP...untuk geng2 saham...banyak dah target kita kena...very slow, biasalah saham....Zelan, IOI Corp, etc termasuk international options cam Caterpillar, Intel, etc pun sama...forex? dah banyak kita collect...Gold plak as targeted masih jauh ke atas...so masih hold lagi...nak close pun boleh, dah banyak dah tu...so pemegang GIA Public Bank, boleh bersukaria....

Whatever it is, aku masih di sini dan masih aktif lagi, cuma aku aktif di forum sendiri dan juga forum rakan baik di sabahforex. Kelas ada lagi kat KK, Sabah...dan kat bawah detailnya...
fxprimapromo.png

Contact Person : Gurka_M16 (YM & Skype) / 019-8437437

By : Pipsrider
 
Last edited:
Top