Fiverr ala MAlaysia.

bundlebook2u

freshman
Joined
Oct 29, 2012
Messages
93
Points
0

bundlebook2u

freshman
Joined
Oct 29, 2012
Messages
93
Points
0

fd247

freshman
Joined
Dec 26, 2012
Messages
8
Points
1
banyak pilihan laman web tapi servis masih limited...
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
Salam, sapa nak mulakan web macam iLancee.com ni? ala fiverr? Dieorg suma guna script Fiverrscript.com. Saya ada lesen fiverrscript yang bernilai $99 untuk dijual sebab lama dah sy tak guna.. Dulu saya pun nak bangunkan fiverr malaysia lam hujung tahun 2011, tapi banyak kekangan masa tue..so sy discontinue keja ni. kalu berminat beli lesen original ni boleh sms:013-3583-973 untuk nego. Saya nak lepaskan sebab dah xde script latest, tapi saya boleh try dapatkan. Byk problem jika using nulled sebab license tue akan trigger and akan block website anda. So jika berminat betul2, contact sy. Sya nak offer harga berpatutan kepada anda
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
fail! approve gig LEMBAB. pengesahan admin LEMBAB, nak keluar duit LEMBAB! Fee tinggi sampai 30%. Request duit sendiri mcm mintak sedekah dari Admin (2 minggu tunggu duit withdraw!)

TOTALLY NOT RECOMMENDED!

Konsep Servis ni kena jaga dua2 pihak. Sya running dulu satu masalah besar saya hadapi.. satu pembayaran sebab komisen sy kecik je..dua.. semua Seller..nak cari buyer punyalah susah. Untuk be fair, saya rasa patut follow ala fiverr atau Gigbuck. Minimum saya cadang RM15.. commision kat admin rm5 satu sale..saya rasa lebih lancar semua. :)

Nampak macam untung kat admin, tapi bukan senang running. Saya dah try, GIG bukan main banyak masuk..nak approve kena fikir gak. Tapi dulu senang nak approve..atas sebab nak jaga kualiti servis, admin kena hire org untuk help dalam simple2 work macam approve/disapprove gig. Hopefully yg akan datang lebih baik,
 
Top