>>First Class 2011<< JV Iinvitation - 3.0 Email Marketing

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Salam sahabat semua.


Anda Semua Patut Tahu Bahawa...

Saya Jamaluddin bahari a.k.a JaMaL ingin umumkan
bahawa Produk terbaru saya, iaitu 3.0 Email Marketing
akan dilancarkan pada 20 Jun 2011
. Insyallah.

[video=youtube;vSnfQctOtn4]http://www.youtube.com/watch?v=vSnfQctOtn4&feature=player_embedded[/video]



Produk ini merupakan ebook ke-3 saya dalam niche
Internet Marketing selepas Rahsia Affiliate
Kerajaan dan Pakar Ebook. Produk ini akan dilancarkan
secara besar-besaran di Malaysia pada 20 JUN 2011.




3.0 Email Marketing adalah satu perkongsian ilmu dan
pengalaman saya dalam dunia pemasaran internet
yang telah saya ceburi hampir 2 tahun setengah ni.


"Saya Berminat! Cecite Berkenaan Produk HOT Ni!"

Info berkenaan produk ini:

# Ianya produk video + ebook - video presentation power point, video coaching,
video rakaman step by step, video interview..dan ebook sebagai rujukan..

# Ianya perkongsian dari pengalaman, ilmu pengetahuan saya, perkongsian
dari pakar-pakar pemasaran emel, case study, dan juga ilmu-ilmu baru
dalam pemasaran emel..

# Ianya panduan/GUIDELINE terbaru masa kini yang mengikut perkembangan
semasa dunia pemasaran internet. Integration email marketing, viral email
marketing, ANALYSIS, sistem...

# Dijamin lain dari lain kerana ianya dihasilkan daripada kajian, survey dan juga
pengalaman, case study kejayaan, kegagalan, kajian beberapa buku international
kajian ilmu IM international, perkongsian khas dari jutawan IM yang saya intervie
khas...Dan best nya lagi, ianya akan mendedahkan satu sistem yang telah saya
cipta berdasarkan software international yang mana saya upgrade kepada sistem
yang lebih baik dan mantooopppp..




Siapa Saya Ni Ye..

Saya JaMaL..


Saya berpengalaman dalam pemasaran emel ni hampir
2 tahun setengah, dan ianya memang saya fokuskan
dalam pemasaran internet saya..


Saya menjana BIG SALES dari pelancaran produk juga
melibatkan EMAIL MARKETING...

Saya menjana INCOME PASIF juga dengan menggunakan
EMAIL MARKETING...


Saya bergiat dalam affiliate, juga melibatkan EMAIL
MARKETING....

Jika anda pernah ikuti perkembangan pelancaran
saya, anda pasti mengakui kebenarannya.

Dan bukan itu saja! Ramai juga yang dah berjaya dengan
ilmu pemasaran internet yang saya kongsikan kepada
mereka..

Ada yang berjaya dalam menjual produk fizikal..

Ada yang berjaya dalam menjual produk digital..

Ada berjaya dengan affiliate...


Dan kini, saya hasilkan 3.0 EMAIL MARKETING demi untuk membantu
dan memeriahkan lagi suasana industri IM di Malaysia.
Dijamin ianya amat-amat membantu tak kira orang baru ke,
newbie ke, zero ke, intermediate ke, otai ke...


Dengan segala hormatnya, saya menjemput sesiapa yang
memiliki list buat duit, atau list IM, untuk sertai
JV Affiliate 3.0 EMAIL MARKETING yang bakal dilancarkan
pada 20 JUN 2011 nanti.


Siapa Dah Yang Setuju Nak Join JV Pelancaran 3.0 Email Marketing?

Jemputan JV kepada big-big IM juga sudah dibuat. Yang
telah menyatakan persetujuan adalah:

1. Razif Yusof (otai affiliate)

2. Rahman Basri (affiliater berkopiah)

3. Ammar Zahar (Selebriti IM)

4. Sham XO (raja mailing list)

5. Gero Azrul (POWER TALK & otai fanpage)

6. Shuth (Sifu IM - owner WC)

7. Abooain (Raja PLR)

8. Mawardee (super duper affiliate)

9. Mazlie (oldtimer affiliate)

10. Yoji (underground affiliater)

11. Haszoor (expert email followup)

12. The Reds (otai affiliate akan muncul kembali)

13. Zamri Nanyan (sifu IM)

14. Tengku Fariz (affiliater terulung Terengganu)

15. Eruwan Gerry (pakar affiliate/ebayer)

16. Thinkerich (pakar kewangan)

17. Rajalawak (sedang mengasah secret weapon)

18. ShahrulFaizi (affiliater muda yang sedang meningkat naik)

19. Muaz Hadi (otai RM13ok perlihatkan kehebatan dalam affiliate)

20. Wan Mus (affiliater ak.a pro blogger yang bakal menglibatkan diri dalam affiliate)

21, Hafiz Wasa (mailing list beliau sungguh besar..lihat saja nanti)

22. Bearnerd (sifu IM saya akan tunjuk taringnya)

23. Azian Usman (teknik clickbank)

24. Amirul Hafiz (pakar blog....)

25. Haszoor (pakar follow up)

26. Amirol Zulkifli (pakar teknikal IM)

27. Norhana Aziani (affiliater wanita yang semakin meningkat naik)

28. Raja Safuan Penglipurlara (affiliate Ampang yang bakal memecut ..)

29. Smartzul (beliau akan melakukan sesuatu kali ni)

30. Luvleey (pakar web designer..affiliater wanita antara yang terhebat)

31. Zamrin (beliau akan meledak kali ni selepas lama menyepikan diri)

32. Haryzat (pakar web Copy)

33. Norizam Shah (power ebayer)

34. Sham (owner edymart)

35. Najib Assadok (affiliater yang sedang meningkat naik
)


itu baru sikit..50 JV dijemput kali ni. Ramai yang sedang
dalam proses memberikan feedback..

Anda mahu sertai kemeriahan bersama-sama JV hebat ini?


YA boleh! Sertai JV bersama saya dengan syarat anda
memiliki 1000 list dalam niche Internet Marketing, buat duit,
kewangan,


. Emailkan bukti screen shoot list
anda ke [email protected] atau PM saya..


Untuk pre launch saja, saya ada menyediakan lebih 9 Video
percuma untuk susbcriber..Ini mampu membantu anda semasa
menyertai affiliate/JV nanti..



Sekian.
 

fathrulrazi

freshman
Joined
Aug 16, 2007
Messages
311
Points
18
Wow!dahsyat giler 3.0 Email Marketing Bro Jamal ni!
Tahniah bro!
Hm,tapi saya tak lepas syarat-syarat utama yang bro mentionkan.
 

fuhhh™

Newbie
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,441
Points
0
seriusly tergoda(nafsu membeli) tgk design ecover + lak dgn tajuk produk ni. 3.0
 

Hairul WC

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
1,527
Points
36
memang dahsyat ecover dia...
tengok ecover je.. dah raser nak beli...
tahniah bro... semoga terus berjaya :D
 

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
29
heheh.. Saya akan tolong Abe jamal dalam satu TEAM Rahsia!..hehe..
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Wow!dahsyat giler 3.0 Email Marketing Bro Jamal ni!
Tahniah bro!
Hm,tapi saya tak lepas syarat-syarat utama yang bro mentionkan.
Dahsyat ye bro..Insyallah. Saya mencuba yang terbaik. Insyallah banyak
perkongsian baru berdasarkan teknik terbaru, pengalaman dari yang
pakar dan dijamin membantu memajukan semua usahawan internet lebih
dari apa yang mereka berada sekarang...

fuhhh&#8482;;746412 said:
seriusly tergoda(nafsu membeli) tgk design ecover + lak dgn tajuk produk ni. 3.0
Tergoda tu takpe bro.. hehehehe. Tajuk ini ada rahsianya tersendiri..nantikannya

memang dahsyat ecover dia...
tengok ecover je.. dah raser nak beli...
tahniah bro... semoga terus berjaya :D
Dahsyat ecover, insyallah dahsyat perkongsian di dalamnya juga...
Terima kasih atas sokongan bro sejak tahun 2009 lagi..saya
menghargainya..

Ya la..memang lawa cover dia :D n nampak menarik je..
Terima kasih tuan..insyallah menarik:) luar dan dalam..hehehe

heheh.. Saya akan tolong Abe jamal dalam satu TEAM Rahsia!..hehe..
Team rahsia ye..saya nantikan SECRET WEAPON dari team rahsia ini nanti..tak lama dah:)
 

najibasaddok

Newbie
Joined
Dec 6, 2007
Messages
305
Points
16
InsyaAllah..saya sedang sediakan satu bonus hebat utk meledakkan jualan produk ini nanti...
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
salah satu ilmu yang harus dikuasai oleh IM ni. nak ber JV list pulak kureng....
Ya bro Maizul...Memang patut dikuasai. Takpe, nanti bro Maizul boleh sertai affiliate.
Terim akasih atas sokongan Cikgu:)


"Wa Tolong Lu, Lu Tolong Wa" yea, abe JaMaL.. :)
Hahahahaha..bereh Tengku Faris...Educate NOW! Persaingan sangat hebat kali ni

Tgh fikir...bonus apa yang nak bagi? Saingan yang pasti hebat dengan nama2 besar dan IM nie...
Strategi....oh....strategi...yang mana satu pilihan hati
Kena kreatif ni. Hehehe..Persaingan hebat sebegini akan menjadikan kita lebih kreatif..saya yakin
dengan kemampuan Kak Aziani dalam affiliate...Yang terbaik adalah, educate dahulu sebelum pelancaran
sebenar


nak juga join kalau dibenarkan...tp x mahu jv...
Orite..

InsyaAllah..saya sedang sediakan satu bonus hebat utk meledakkan jualan produk ini nanti...
Saya nantikan kemunculan bonus hebat itu, THE DAY WILL COME
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
TAHNIAH tuan Jamal.. Saya pun nak join
ler jadi affiliate nanti..

Konpem HOT HOT HOT MELETUP ni!
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
list saya pula tak sampai 1000, adoi
Sempat lagi nak jadikan list 1000 ni bro..

GO GO GO!

Bro, dah emel. Klu terima & rejek bgtau yek. Maklumlah, dah lepas merangkak nak kena belajar berjalan,, hu!hu!

En Apai aka M.Faidzal
En. Apai dah tentu layak punya! IM POWER ni!
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
satu cabaran TONTON dan MENANG telah dilancarkan di blog saya..



RM500 untuk dimenangi..KLIK SINI
 
Top