Others Firesale raya 2015 - rahsia rm100k/setahun dari otai

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
Salam dan selamat sejahtera.

Ari ni saya nak cita sikit pasal Produk Cikgu Hafiz , Firesale Raya 2015. Saya dah lama join WC dan nama Cikgu Hafiz ni dah biasa kedengaran di sini. Cut Story sikit. Bukan senang nak jana duit RM100k setahun bagi kita yang baru2 mula join online business...saya rasa yg dah lama join pun paham kesusahan nak earn cukup2 makan. Tapi product yang Cikgu Hafiz sale ni menceritakan bagaimana dia plan dan startegikan diri dia untuk capai RM100k setahun. Cikgu Hafiz lengkapkan kita dengan webinar dan case study beliau (step by step guide) teknik yang digunakan beliau yg sy fikir amatlah beharga. Kenapa saya ckp macam tu?

Bila ada org achieve RM100k setahun tue dah kira biasa kalu kita begaji RM10 ribu sebulan..tapi bagi kita kebanyakan bawah RM4000 pendapatan sebulan..angka RM100 ribu adalah sangat besar. Boleh wat perbezaan besar dalam hidup kita skang. Jadi ilmu Cikgu Hafiz beri ni adalah sangat2 berharga kerana ianya telah well approve by fact dia dah achieve dan kita hanya follow. Bukan saya kita untung beli ilmu org..tapi kita telah jimat masa untuk belajar teknik yang diakui berhasil. RM100k adalah jumlah yang besar tapi masa lagi beharga. Pada pendapat saya kalu ada org ajar mcm ni..kita dah save almost 1-2 tahun ilmu.. which kita xboleh ganti balik now. Jadi pelaburan RM250 untuk produk Cikgu Hafiz ni xlah mahal. Ok... Ada org kata mahal. Saya faham. Saya pun bermula macam ni. Bagi dia, RM250 adalah sangatlah harga murah hati sebab kita takdapat beli masa dia dengan harga ni dan ilmu dia ajar jauh lebih bernilai.

Plan dan Startegi. Dua perkataan ini adalah sangat penting dan ramai abaikan. Jadi kalu kita tecari2 idea belum tentu boleh guna pakai..sebab tue case study merupakan informasi sangat beguna kepada mana2 researcher. Dieorg tak invent benda teori2 ni tanpa case study. Teori hanya andaian jika ianya tidak di PROVE betul.

Oleh itu, bagi sesiapa yang ada duit extra, kalu tidak keberatan belilah Product Cikgu Hafiz, Firesale Raya 2015. Ok, done. Tapi bagi xde duit skang, xpe. Keep on doing apa yang kita rasa boleh wat. Saya tak kata beli ni terus dapat RM100k..tapi benda ni TAKmustahil. Kemungkinan lebih tinggi atau lebih rendah bergantung kepada usaha anda..dan Tindakan..

Banyak org ada idea..tapi tak berani mulakan. Ianya termasuk saya. Kita biasanya suka tengok org wat dulu baru cuba. Apa kata kita ambil inisiatif lebih untuk jadi lebih berani wat tindakan.

Saya dah buka post untuk bagi Bonus sapa yang beli dari link saya. Dan BONUS tue je dah lebih daripada harga product tersebut. sila check link ini: http://speedblogging.co
 
Last edited by a moderator:
Top