[Firesale-30 Hari]Dapatkan Studiopress & Shopperpress WP Premium Theme hanya RM100!

muchio

freshman
Joined
Dec 1, 2008
Messages
85
Points
6
license mcm maner eh? pastu alertpay accept tak? huhu
 

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0
sangat menarik..
kalau lepas beli dapat license lagi menarik..
sebab kalau yang takda license ni dah banyak dah sekarang..
sbb primium pun banyak yang boleh dapat free..he3
 

ajibtu

Senior
Joined
Jul 10, 2006
Messages
887
Points
18
ni offer ada license la...
ni themes original bukan download free dari internet..
aku dah beli..
mmg best semua themes boleh update.. nanti bro 7figure bagi activation code..
semua themes dapat full function , ni bukan nulled script..
mmg puas hati , senang nak buat keja... aku suka shopperpress mmg terbaik...
cari niche , beli domain , install shopperpress , amik barang dari amazon , edit store masukkan header , banner kita buat.. siap untuk jual .
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
725
Points
16
ni offer ada license la...
ni themes original bukan download free dari internet..
aku dah beli..
mmg best semua themes boleh update.. nanti bro 7figure bagi activation code..
semua themes dapat full function , ni bukan nulled script..
mmg puas hati , senang nak buat keja... aku suka shopperpress mmg terbaik...
cari niche , beli domain , install shopperpress , amik barang dari amazon , edit store masukkan header , banner kita buat.. siap untuk jual .

bro ajibtu tolong jawabkan,hehe...terima kasih...
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
725
Points
16
pengumuman kepada buyer produk ni...minta PM sy untuk mendapatkan update shopperpress.....disebabkan jualan haritu berurusan pakai PM jer,maybe ada yg terdelete korang punya message...ada yang dah bagi,ada yang belum....update kali ini dapat sekali PSD files.....PM sy beserta email anda yer....

tq
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
725
Points
16
kepada para pembeli saya,ShopperPress ada update baru lagi, November haritu latest update......

Tolong contact saya balik untuk dapatkan update terbaru ini sebab sy tak simpan email anda & takut dah terdelete kat PM tuh...siapa yang beli tuh,pakai email chain sebelum ini yer.....

TQ
 
Top