[Firesale-30 Hari]Dapatkan Studiopress & Shopperpress WP Premium Theme hanya RM100!

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
725
Points
16
kalu nak install tuk client sy, bape lame leh buat siap satu2 site 2? kalu sy offer kpd client pd harga yg super low tuk psg theme, ade isu ke nati?

setakat install theme je,10 minit dah siap bro...terpulang kepada bro nak caj berapa kat client....sy terima request and siapkan...
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
725
Points
16
best service ni..
jadi kalau kita bayar rm100 tu kira boleh pakai semua themes yg ada tu la unlimited time.?
install bro boleh tolong installkan tanpa extra charge ?

saya nak book satu.. nnt saya buat payment.. peluang emas ni..
ya..

theme premium ni susah juga nak pakai kalau tak biasa...sy boleh ajar thru teamviewer....cepat paham...
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
725
Points
16
kiranya klu bayar rm100 bulan ni, bulan2 akan datang nak install brape banyak theme pn xkesah ke bro?
yup......install theme tu sekejap je,so request jer banyak mana pun,insyaAllah boleh disiapkan...

p/s:bukan siapkan 100% website;header/content/image..
 

ajibtu

Senior
Joined
Jul 10, 2006
Messages
887
Points
18
bro nak tanya shopperpress ni ada function untuk import product amazon tak..
cth maybe dalam themes panel ada function tu..
sebab saya try pakai yg nulled.. shopperpress v4.1 xde function import amazon product.. (saja test dulu)
themes ni mmg best..
saya akan beli dari bro.. skng tgh test drive dulu.. kalau bleh import product dgn smooth saya nak beli.
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
725
Points
16
yes,ada bro...sekarang dah version 6.2 rasanya...

1 keyword leh automatically sedut dalam 50 items,siap dalam 3-5 jam.....kalau nak load banyak produk,letak keyword+brand...




ni contoh satu site yang sy buat....ada 10k item.....
 

mannabo

Newbie
Joined
Mar 8, 2010
Messages
194
Points
16
bro..promo ni extend sampai nuln 1 tak?
 

muchio

freshman
Joined
Dec 1, 2008
Messages
85
Points
6
install tuh siap import product dr amazon ke? kalau ye boleh tak cmni, sy beli domain and hosting and sy bg bro niche utk import product dr amazon..apa servis yg bro cover/xcover eh
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
725
Points
16
install tuh siap import product dr amazon ke? kalau ye boleh tak cmni, sy beli domain and hosting and sy bg bro niche utk import product dr amazon..apa servis yg bro cover/xcover eh
saya provide servis install theme sahaja....bro kasi info domain and hosting,sy installkan theme....tutorial semua ada...
 
Top