>>FINAL CALL<< 6 Kuota Untuk Mastermind Coaching Affiliate 25 Disember ni

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Tawaran ditutup!!!​
Salam sahabat warga WC semua....


Mahukah Anda Mempelajari Rahsia-Rahsia SULIT Bagaimana Menjana Trafik Dari Laman Lelongan HOT Dunia iaitu EBAY Untuk Memberikan Komisen Affiliate Yang Lumayan Kepada
Anda?

Satu ILMU BARU yang patut..patut..patut..diketahui oleh
anda yang sememangnya dahagakan duit dari internet!!

Mahukah anda jika saya jemput pakar penarik trafik dari
Ebay iaitu Eruwan Gerry berkongsikan rahsianya depan
-depan dengan anda di IM Training Center milik saya di
Shah Alam pada 25 Disember 2010 ini.

MASTERMIND COACHING AFFILIATE ERUWAN GERRY + JaMaL
Lokasi: IM Training Center, Shah Alam
Masa : 8 pagi - 1 tghari
Tarikh: 25 Disember 2010, Sabtu (Krismas day)
Kuota peserta: 10 orang sahaja. TERHAD
Yuran: Percuma bersyarat..baca sampai habis dulu

Satu peluang yang IMPOSSIBLE diberikan, tapi kini ianya
diberikan buat anda sehinggakan anda berkata:





" WOW! Pakar Ebay dan Pakar Affiliate datang nak berjumpa aku untuk ajar aku dalam pemasaran affiliate dari laman web lelongan EBAY! Wow hebatnya..Teknik bagaimana tu?"


Jangan cakap banyak la...


Terus saja saya bagitau apa yang anda bakal dapat dengan
menghadiri Sessi Mastermind Coaching aaffiliate
dengan
Eruwan Gerry ni.

# Sudah pasti anda dapat berjumpa dengan pakar ebay dan
pakar affiliate ini
. Manatahu anda boleh menjadi kawan
rapat dan boleh selalu melepak mencungkil ilmunya.

# Eruwan Gerry akan berkongsikan rahsianya bagaimana dia
menjana trafik dari EBAY bagi mempromosikan produk
affiliate yang disertainya
. Trafik ebay sangat besar dan
beliau menjana keuntungan lumayan dengannya.

# Eruwan berkongsikan strategi-strategi pemasaran affiliate
nya yang banyak diketahui orang. Itulah teknik yang saya
gelar TEKNIK SULIT AFFILIATE TERENGGANU! (Gerry ni kahwin
dengan gadis Melayu Terengganu)
- ps: gadis Melayu Tgunu COmey-comey blake..

# Apa anda tak tahu, tanya saja pada Eruwan Gerry. Berkenaan
lubuk produk affiliate? Pasal strategi pemasaran? Teknik
CURI trafik? Atau apa saja berkenaan affiliate dari beliau.

# Anda boleh membina hubungan JV dengan Eruwan Gerry? Manatahu
kan...Teknik ni ramai orang lepas pandang. Bila berjumpa face
to face ni, mudah nak bina JV...

# Anda juga beruntung kerana dapat berjumpa dan membina NETWORK
dengan kawan-kawan lain yang hadir.

# Dan ada lagi..Anda dapat bertanyakan soalan-soalan berkenaan
produk Jana Trafik Ebay
dari Eruwan. Best tu, berguru di depan
mata..
Itu saja?


Tidak..

Tidak..

Tidak..



Mana cukup kan! Saya berikan tambahan lagi buat anda. Iaitu
perkongsian dari saya sendiri dalam pemasaran affiliate!
Anda tak kenal saya? Saya adalah JaMaL!! Seorang yang boleh
dikatakan BERPENGALAMAN dalam pemasaran affiliate terutamanya
di peringkat Malaysia ini!

Sekali promo affiliate, ribuan RM saya jana!


Hey..jangan jeles la kalau saya dapat ribuan RM dengan affiliate
ni. Orang lain susah promosi affiliate dapat la RM10 dua. Saya
dengan senang-senang saja dapat ribuan RM tanpa bersusah payah!

Anda tak percaya?

Biasalah..Kita cakap orang susah nak percaya. Jom lihat saja
screenshoot bukti komisen-komisen affiliate yan saya dapat
di bawah.





Untuk sesi mastermind coaching affiliate ini juga, saya turut
akan berkongsikan ilmu pemasaran affiliate saya ni bersama anda
di sana.

Anda kata - " Bestnya, JaMaL akan tunjuk rahsia pemasaran affiliate
Live kat depan aku. Mesti amik peluang hebat ni"



Ya, saya tahu anda kata macam tu. Camnilah...
Saya senaraikan apa yang anda dapat dari perkongsian ilmu dan
pengalaman affiliate saya pula. Iaitu Teknik Gerilla Affiliate!
# Saya tunjukkan perancangan awal dalam pemasaran affiliate iaitu
STRATEGI GERILLA AFFILIATE BLUEPRINT. BLUEPRINT ini mampu, ya
mampu untuk meningkatkan komisen affiliate anda jika anda
mengetahuinya..

# Strategi-strategi mengumpul list yang paling hebat akan dibongkarkan!
Untuk makluman anda, MAILING LIST adalah senjata paling SUPER
POWER dalam pemasaran affiliate. Jangan risau jika anda orang
baru!

# Strategi COMBINATION iaitu KEYWORD + BLOG + FACEBOOK = KOMISEN
akan dibongkarkan kepada anda! Teknik ni memberikan anda trafik
, list dan juga follower yang bakal menjadi pemberi komisen
affiliate kepada anda tanpa anda keluar modal promosi, tanpa
luangkan masa yang banyak setiap hari, dan yang paling best,
ianya boleh berjalan secara autopilot. Anda kiranya guna teknik
TOUCH n Go saja..

# Anda akan ditunjukkan strategi-strategi pemasaran emel paling mantop
berdasarkan pengalaman saya 2 tahun dalam pemasaran affiliate.
Teknik-teknik ayat POWER akan didedahkan kepada anda nanti.

# Anda layak terima ebook TEKNIK GERILLA AFFILIATE yang bakal
menggemparkan tanahair Disember 2010 nanti. Satu kejutan!

# Itu saja..mungkin ada tambahan lagi jika berkesempatan.


Sudah..

Sudah..

Sudah JaMaL!!



"Saya nak daftar sekarang juga sessi mastermind Coaching Affiliate ini SEKARANG juga" - kata anda.


Rileks dulu...



Ikuti saja syarat di bawah.

1. Layari link ini http://www.janatrafik.com/index.php?ref=kerajaan

2. Buat belian Pakej Jana Trafik Ebay yang BERHARGA RM200. RM200 je ye.

3. Emelkan bukti belian ke saya di [email protected],com

4. Saya akan daftarkan anda untuk sertai sesi mastermind coaching
affiliate nanti dan saya berikan ebook Teknik Gerilla Affiliate.

AMARAN: Tawaran ni akan DITAMATKAN apabila kuota 10 peserta penuh
atau last 11.59 malam 27 Nov 2010 (Sabtu). Hari nilah!
Ada 6 kuota kekosongan saja lagi.


Sekian saja.


BERTINDAK SEKARANG SEBELUM IANYA DITUTUP JAM 11.59 MALAM INI.


PS: Pelaburan Sedikit Untuk Keuntungan Yang Lebih Besar. Melaburlah
Untuk Ilmu!​
 
Last edited:

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Ni yg buat lutut bergetar........!
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Memang mengancam bonus ni..terbaek bro jamal!
Mengancam pun takde orang nak..

tak nampak peluang di sebaliknya..:)

saya mencuba yang terbaik untuk membantu Eruwan Gerry...
ada 4 orang aje pun dah memadai juga tu..10 tempat saja dibuka..

12 malam ni tamat!!
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Ni yg buat lutut bergetar........!
usaha terbaik untuk membantu rakan JV...sesiapa yang berminat bolehlah hadir..


kalaulah saya berada di tempat prospek..saya hadir...peluang besar ada di sebaliknya
 

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
Mengancam pun takde orang nak..

tak nampak peluang di sebaliknya..:)

saya mencuba yang terbaik untuk membantu Eruwan Gerry...
ada 4 orang aje pun dah memadai juga tu..10 tempat saja dibuka..

12 malam ni tamat!!
tu la..ramai yg xnampak peluang ni..kalau la saya ni pemain ebay tegar..memang KONFEM saya grab..huhu
 
Top