Filem Seram Malaysia Dah Tak Seram Lagi

japari

junior
Joined
Feb 18, 2012
Messages
101
Points
18
Saya masih ingat lagi filem Jgn Pandang Belakang yg memang seram giler waktu tu sampai termimpi-mimpi. Malangnya resepi filem tu ditiru bulat-bulat oleh produser filem lain sampai unsur-unsur seram dan suspen dah boleh diagak. yang pelik tu kenapa hantu mesti merangkak. Banyak sangat scene hantu merangkak nih. Agaknya hantu Malaysia kuat merangkak kot :p
 

ezeelink

freshman
Joined
Feb 6, 2013
Messages
3
Points
0
Hantu merangkak yg first skali di ilhamkan dalam cite ju-on kot. Kalau tak silap.. Pastu start sume tiru
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
Jangan selalu "ingat" akan sesutau benda.. nanti kita akan selalu teringgat dkt dia dan takut dkt dia...

aku dah hampir 1-2tahun dah kut tak tgk cerita/movie hantu....


skang keluar sorang2 malam2 pukul 4pagi drive lalu kawasan hutan kelapa sawit sorang2 rilek je...

cuma jgn kereta rosak sudah... mau pengsan aku ...
 

pakmasam

junior
Joined
Apr 16, 2014
Messages
112
Points
18
kadang2 saya rasa filem seram msia ni kelakar pulak
tidaklah seram yg mcm poster tu nampak
 
Top