FBS Holdings Inc- www.fbs.com

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 2, 2010
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Selaku Master IB, mohon memperkenalkan broker FBS Holdings Inc.

FBS Corporate info

FBS Holdings Inc. is an international brokerage company providing top quality financial and investment services all over the world. Established in 2009, it developed and implemented top-notch technologies and service level standards in its effort to get on top of the market. The principles we base our work on are transparency, honesty and professionalism. Our dedicated team of highly educated and experienced professionals works on the development and enhancement of FBS services.

Legal address of the company is: 301, Sterling House, Lislet Geoffroy Str., Port Louis, Mauritius. You can always contact us, we will be glad to answer your questions.
Activity

FBS activities in general include:

* Online forex trading
* Online CFD, Futures, Indices, Stocks and other markets trading
* Analytical and informational support

FBS offers a completely new approach to trading accounts variety and services pattern. We now offer 3 types of accounts, and each of them is designed to fit the needs of certain group of traders. These are cent accounts, dollar accounts with fixed spread and ECN accounts.

FBS operates on Metatrader 4 platform, the world's most wide-spread and comfortable trading software, known for many years among traders. Every customer can use free unlimited demo accounts to try out our trading services and develop one's own trading strategy without any risk of loss.

Markets news, comments, calendar and more

Analytical support is one of our strongest advantages. FBS has a large in-house analytical department, gathering top level professionals in market research. Our analysts provide round-the-clock analytical support, with over 120 total market news, comments, opinions, predictions and many more. Our analysts also provide comments for several business broadcasting companies and TV shows.
Missions and statement

What makes FBS different from rivals - is our devotion to the business and industry we all work in. FBS is the first customer-oriented brokerage in the world. Our mission is to provide the highest service level, set the highest goals and reach them. We are enhancing our services every day and satisfy the needs and concerns of our customers. In today's rapidly evolving world this is the only right strategy to develop the business and provide services.
 

mrd76

freshman
Joined
Mar 21, 2010
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#2
ya,..mari2 bersama fbs...ib pn mantop2 dn mesra pelanggan...
server laju
leh scalping..
ada free $5 tanpa deposited
percuma debit card untuk depo$500 keatas
jika anda buat 10 kali depo pn jumlah semua cukup $500 still leh dpt kad debit percuma
ada kad top-up prepaid deposit-dlm perjalanan ke master ib..

macm2 ader...kalu nk rebet 60% leh daftar bawah saya..dn kalu lum daftar dn nk test dlu pkai duit real free$5 leh pm saya mcmne nk dptkn duit tu...

jom bersama fbs..bnyk kelebihanya:D
 

mrd76

freshman
Joined
Mar 21, 2010
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#3
ya,..mari2 bersama fbs...ib pn mantop2 dn mesra pelanggan...
server laju
leh scalping..
ada free $5 tanpa deposited
percuma debit card untuk depo$500 keatas
jika anda buat 10 kali depo pn jumlah semua cukup $500 still leh dpt kad debit percuma
ada kad top-up prepaid deposit-dlm perjalanan ke master ib..

macm2 ader...kalu nk rebet 60% leh daftar bawah saya..dn kalu lum daftar dn nk test dlu pkai duit real free$5 leh pm saya mcmne nk dptkn duit tu...

jom bersama fbs..bnyk kelebihanya:D
mari2 menghijau bersama fbs...berbaloi2..:D
leh try dngn duit yg dibagi free $5 dahulu..profit leh withdraw..tp first withdraw kna cas $7..lps tu withdraw free...n ngan bonus2 $5 tu skali leh withdrew...
tk tahu camne nk buat..daftar klik siggy..pastu pm or ym me..or sms..no kt bwah tu..
 

mrd76

freshman
Joined
Mar 21, 2010
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#4
up untuk mlm ni..mari trade forex bersama fbs.....ib2 sedia membantu anda...:)
 
Joined
Nov 2, 2010
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#5
sekiranya ada sebarang persoalan mengenai broker FBS kami disini cuba sebaik mungkin untuk menolong anda
atau terus add YM saya untuk sebarang persoalan YM : zerotechfx :D
 
Joined
Nov 2, 2010
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#6
Assalamualaikum..
Dan selamat pagi semua...
semuga hari ini lebih baik dari semalam...

Kaunter pertanyaan telah dibuka pagi ini..
sekiranya ada sebarang masalah kami disini akan cuba membantu.. :D
 
Joined
Nov 2, 2010
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#7
Jom join FBS dan rasai kelajuanya :D
Jom test dulu broker ni.. kalau tak suka test kat demo broker FBS ada memberi free 5usd untuk setiap akaun baru yg di bukak...
cepat2 rebut free 5usd sebelum ke habisan..
 

mrd76

freshman
Joined
Mar 21, 2010
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#8
selamt mlm..mari brsama fbs..ib2 sedia membantu and..jika nk test..leh try ngn free $5 dahulu..jngn malu jngn segan..profit leh withdraw..cuma first cas $7 akn dipotong..lps tu free je withdraw..sebarang pertanyaan leh pm..or ym saya nurman76..atau hubungi ib2 diatas..:)
 

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,150
Likes
0
Points
36
Offline
#9
hi,

may I know this broker is under which country authorisation and have any licensed in conducting Forex Brokerage or not. If do so, can you provide any legal documentation and certificate from such country. And is this broker is belong to a local malaysian ?

thanks in advance.
 
Joined
Nov 2, 2010
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#10
alamak susah nak jawab ni sebab belum cukup post untuk saya boleh letak link n pic..
Yang boleh saya jawab Broker FBS ini mempunyai lesen yg di daftarkan di bawah Financial Services Commission dan 100% milik russian..

FBS is a fully regulated and licensed brokerage under the authority and control of Financial Services Commission.
[/IMG]
 
Last edited:

mrd76

freshman
Joined
Mar 21, 2010
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#11
alamak susah nak jawab ni sebab belum cukup post untuk saya boleh letak link n pic..
Yang boleh saya jawab Broker FBS ini mempunyai lesen yg di daftarkan di bawah Financial Services Commission dan 100% milik russian..
cpt2 cukupkn pos bro..kasi tepek pic:D...

mari bersama fbs...berbaloi2:D
 
Joined
Nov 2, 2010
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#12

FBS offers a new bonus program “25% deposit bonus”.
Every time you deposit your account, you get 25% FREE bonus!
More funds, more trading, more fun!​

Jom join FBS dengan kelebihan 25% bonus untuk setiap kali anda melakukan deposit...

 
Joined
Jul 2, 2010
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
#13
Jom join FBS dan pilih mana2 IB seperti bro mrd76 dan zerotech.

Dapatkan FBS prepaid card dan deposit ke account secara instant.. Available dalam $200, $500 dan $1000
 
Joined
Nov 2, 2010
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#14
Dapatkan segera 5 usd dari broker FBS

Klik pada banner untuk mula
Hanya sah untuk acc micro sahaja...


Panduan lengkap untuk bonus...
anda buat anda dapat
[video=youtube;FowovgHlSbQ]http://www.youtube.com/watch?v=FowovgHlSbQ[/video]


Pastikan anda tick pada tempat yg betul
 
Joined
Nov 2, 2010
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#16
apa semua ni?maaf sy xfaham.. boleh sesape tlg jelaskn?
Broker FBS ada salah satu syarikat atau tempat yang menyediakan platform untuk anda melakukan dagangan matawang selama 24jam 5 hari seminggu
Dan kami adalah wakil2 sah yg dilantik oleh broker FBS untuk pasaran untuk bahagian Asia bagi memudahkan kesemua client atau bakal client kami berurusan dengan broker ini.

Maaf kalau terlalu ringkas, harap dapat membantu... :D
 
Joined
Nov 2, 2010
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#17


Hai semua,

Kini pertandingan Akaun DEMO FBS bermula!

FBS menjemput anda semua menyertai pertandingan Akaun Demo terbaru iaitu “Demo Contest 999”.

Ambil bahagian sekarang dan anda berpeluang untuk memenangi samada : 555 USD, 333 USD or 111 USD dan juga hadiah tambahan – FBS MasterCard percuma!

Cara menyertai pertandingan amat mudah iaitu : setiap peserta akan memperolehi satu akaun demo dengan jumlah wang 9999 USD berserta laverage 1:100. Dan anda dibenarkan untuk melakukan urusniaga bagi 28 pair matawang utama serta penggunaan EA adalah dibenarkan.

3 peserta yang mempunyai baki tertinggi di dalam akaun setelah pertandingan ini berakhir akan diumumkan sebagai pemenang. Yang lebih menarik ialah hadiah yang anda menangi boleh dikeluarkan terus daripada akaun FBS. Peserta yang mempunyai baki akaun yang paling rendah secara keseluruhan pula akan menerima FBS MasterCard secara percuma. Menarik bukan?

Pertandingan ini juga akan menjadi pertandingan bulanan di mana setiap bulan anda berpeluang untuk memenangi hadiah yang ditawarkan sekiranya ia mendapat sambutan ramai.

Sesi pertama pertandingan ini akan bermula pada 22.11.2010 dan akan tamat pada 15.12.2010.

Pra-pendaftaran untuk pertandingan ini dibuka bermula 1 November 2010.

Jom ambil bahagian dan menang!

Daftar SINI
 
Joined
Nov 2, 2010
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#19
salam n monin all

Kaunter pertanyaan hari ini dibuka
kalau ada kurang jelas tu kami disini sedia membantu :D
 
Joined
Nov 2, 2010
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#20


Hai semua,

Kini pertandingan Akaun DEMO FBS bermula!

FBS menjemput anda semua menyertai pertandingan Akaun Demo terbaru iaitu “Demo Contest 999”.

Ambil bahagian sekarang dan anda berpeluang untuk memenangi samada : 555 USD, 333 USD or 111 USD dan juga hadiah tambahan – FBS MasterCard percuma!

Cara menyertai pertandingan amat mudah iaitu : setiap peserta akan memperolehi satu akaun demo dengan jumlah wang 9999 USD berserta laverage 1:100. Dan anda dibenarkan untuk melakukan urusniaga bagi 28 pair matawang utama serta penggunaan EA adalah dibenarkan.

3 peserta yang mempunyai baki tertinggi di dalam akaun setelah pertandingan ini berakhir akan diumumkan sebagai pemenang. Yang lebih menarik ialah hadiah yang anda menangi boleh dikeluarkan terus daripada akaun FBS. Peserta yang mempunyai baki akaun yang paling rendah secara keseluruhan pula akan menerima FBS MasterCard secara percuma. Menarik bukan?

Pertandingan ini juga akan menjadi pertandingan bulanan di mana setiap bulan anda berpeluang untuk memenangi hadiah yang ditawarkan sekiranya ia mendapat sambutan ramai.

Sesi pertama pertandingan ini akan bermula pada 22.11.2010 dan akan tamat pada 15.12.2010.

Pra-pendaftaran untuk pertandingan ini dibuka bermula 1 November 2010.

Jom ambil bahagian dan menang!

Daftar SINI
 
Status
Not open for further replies.
Top