FBE+ Software : Tool tarik nama dan emel dari facebook terus ke autoresponder, FREE!

Luqman-S

freshman
Joined
Dec 16, 2006
Messages
906
Points
18
Salam/Sejatera,

404726_125069657610610_100003227308462_122939_561953120_n.jpg


Saya telah memutuskan untuk memberi software FBE+ ini secara percuma. FBE+ ni adalah tool yang membantu saya untuk mengumpul list tanpa menggunakan borang opt-in. Pelawat tak perlu pun isi mereka punya nama dan emel, hanya klik pada link dan button, mereka boleh jadi subscriber kita.

Software ini dibikin secara berperingkat. Maksud saya buat masa sekarang software FBE+ hanya menyokong autoresponder Aweber dan Trafficwave sahaja. InsyaAllah, akan ditambah autoresponder dari masa ke semasa.

Landing page boleh tengok di sini : http://www.fbeplus.com/software

Nak direct downlaod pun boleh, http://www.fbeplus.com/software/next.php

"Ianya percuma, tapi bukan selamanya..."
segala persoalan, konflik, perselisihan faham boleh PM saya.
 

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
37
THanks bro...!!
 

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
TT tak masuk thread ni? Dah lihat website bila klik demo tak boleh lihat demo, keluar page pertama jer...
 
Top