Fast Approval Personal Loan/Tanpa Depoist

Joined
Feb 7, 2012
Messages
101
Likes
6
Points
18
Offline
#23
ohh yeke, tapi gaya dorang menakutkan
cari yang syariah compliant la macam yir ke. Dorang akan call customer untuk buat sesi akad which means customer dah faham dengan tnc.
 
Last edited:
Joined
Sep 10, 2019
Messages
3
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#25
yayasan ni bukan tipu ke? diorang tolak banyak kan ? pernah baca kat fb sebab cari nak buat loan jugak.
 
Joined
Sep 10, 2019
Messages
3
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#26
rasa buat loan kat bank je la selamat sekarang. company besar so risiko ditipu tu kurang.
 
Joined
Sep 8, 2013
Messages
36
Likes
2
Points
8
Offline
#28
yayasan ni bukan tipu ke? diorang tolak banyak kan ? pernah baca kat fb sebab cari nak buat loan jugak.
Awak baca kat mana tu? tak pernah pulak sebab saya sendiri pernah buat loan dengan diorang tak pernah ada masalah. Lagipun awak boleh call office diorang untuk check kalau ada terlebih bayar.nanti mesti ada refund balik
 
Last edited:
Joined
Sep 8, 2013
Messages
36
Likes
2
Points
8
Offline
#29
rasa buat loan kat bank je la selamat sekarang. company besar so risiko ditipu tu kurang.
Kat bank pun ada je cerita pasal scam ni. Masalah sebenarnya pada ejen. Ejen pandai - pandai je tambah syarat yang tak ada dalam agreement. Lepas tu company yang kena.
 
Joined
Sep 8, 2013
Messages
36
Likes
2
Points
8
Offline
#30
dua - dua yayasan ni company sama kan? interest tinggi
Syarikat lain tapi anak company yang sama. Interest ikut kita punya finacial profile la. Kalau risiko kita tinggi, so interest yg dikenakan tggi. Tapi mostly peminjam dalam mid range interest rate je.
 
Joined
Sep 11, 2019
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#31
SYARIKAT FATIHA BERDAFTAR
PROSES DALAM MASA 30MINIT WAKTU BEKERJA!!
DOKUMEN YANG RINGKAS
* SLIP GAJI 3 BULAN
* STATEMENT BANK 3 BULAN
* IC DEPAN BELAKANG
* BIL API/AIR
BEKERJA DAN GAJI AUTODEBIT!!
BLACKLIST LAYAK MEMOHON!!
BEKERJA LEBIH DARI 1 BULAN!!
SENANG LULUS!!
PM FATIHA DENGAN SEGERA JIKA BERMINAT!!
http://www.wasap.my/60178855218
http://www.wasap.my/60178855218
http://www.wasap.my/60178855218
JIKA BERMINAT KITE JUMPA BINCANG DAN SIGN AGGREEMENT, JIKA TAK BERMINAT TAK APA KAMI TAK PAKSA..
 
Top