Fanpage BESAR, Tapi MURAH.. Untuk Dijual Segera!

Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,768
Likes
0
Points
36
Offline
#1
Taknak menaip panjang2, dibawah ni saya senaraikan kesemua page yang saya nak jual segera..


1.) https://www.facebook.com/IslamOhIslam (Page ISLAMIK Terbaik Saya!) - 131,000 LIKES (RM3000)

2.) https://www.facebook.com/CariJodohOfficial (Page CARI JODOH Femes!) - 70,000 LIKES (RM1,800)

3.) https://www.facebook.com/networkislamic (Page ISLAMIK Pasaran Global!) - 40,000 LIKES (RM1,200)

4.) https://www.facebook.com/kedaijersipasukan (Page Jualan JERSI BOLA!) - 31,000 LIKES (RM800)

5.) https://www.facebook.com/JualanNetwork (Page sesuai KEDAI ONLINE!) - 10,000 LIKES (RM400)

6.) https://www.facebook.com/QuranDigitalOriginal (Page Jualan QURAN DIGITAL!) - 4,000 LIKES (RM100)


Kalau anda berpakat duit dengan kawan atau teamates anda, sangat2lah berbaloi..


Saya sayang sgt page2 ni. Tapi sebab memang dah takde masa nak updates, sibuk
dengan updates PAGE OFFICIAl saya ni: https://www.facebook.com/tengkufarisfans


Murah sangat nih! SAPE CEPAT, DIA DAPAT.. Buat pembayaran terus disini:


MAYBANK - 513014439174 (Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid)
CIMB - 13010001999101 (Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid)


Masukkan emel ini: tengkufaristengkukhalid@gmail.com


Kalau dah bayar, boleh terus PM inbox Facebook saya terus atau SMS: 0139570919. :)
--> https://www.facebook.com/tengkufarissyahmi :)


Jangan risau, selagi IKLAN INI ADA, ini bermakna page ini BELUM TERJUAL!
 
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,768
Likes
0
Points
36
Offline
#3
Ya bro. Nak jual murah2 je ni.. :)

Syg gak page2 ni, cuma xde mase nak jaga. Huhu..
 
Top