Fanpage BESAR, Tapi MURAH.. Untuk Dijual Segera!

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Taknak menaip panjang2, dibawah ni saya senaraikan kesemua page yang saya nak jual segera..


1.) https://www.facebook.com/IslamOhIslam (Page ISLAMIK Terbaik Saya!) - 131,000 LIKES (RM3000)

2.) https://www.facebook.com/CariJodohOfficial (Page CARI JODOH Femes!) - 70,000 LIKES (RM1,800)

3.) https://www.facebook.com/networkislamic (Page ISLAMIK Pasaran Global!) - 40,000 LIKES (RM1,200)

4.) https://www.facebook.com/kedaijersipasukan (Page Jualan JERSI BOLA!) - 31,000 LIKES (RM800)

5.) https://www.facebook.com/JualanNetwork (Page sesuai KEDAI ONLINE!) - 10,000 LIKES (RM400)

6.) https://www.facebook.com/QuranDigitalOriginal (Page Jualan QURAN DIGITAL!) - 4,000 LIKES (RM100)


Kalau anda berpakat duit dengan kawan atau teamates anda, sangat2lah berbaloi..


Saya sayang sgt page2 ni. Tapi sebab memang dah takde masa nak updates, sibuk
dengan updates PAGE OFFICIAl saya ni: https://www.facebook.com/tengkufarisfans


Murah sangat nih! SAPE CEPAT, DIA DAPAT.. Buat pembayaran terus disini:


MAYBANK - 513014439174 (Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid)
CIMB - 13010001999101 (Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid)


Masukkan emel ini: [email protected]


Kalau dah bayar, boleh terus PM inbox Facebook saya terus atau SMS: 0139570919. :)
--> https://www.facebook.com/tengkufarissyahmi :)


Jangan risau, selagi IKLAN INI ADA, ini bermakna page ini BELUM TERJUAL!
 

AzlanIMer

Newbie
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,010
Points
36
Salam TT

Tawaran yang menarik :)
 

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Ya bro. Nak jual murah2 je ni.. :)

Syg gak page2 ni, cuma xde mase nak jaga. Huhu..
 
Joined
Oct 8, 2013
Messages
55
Points
0

mgoods

freshman
Joined
Dec 2, 2013
Messages
60
Points
0
perrrhhhh........
 
Top