Fan Pages Jersi Untuk Di Jual 100% dropship.

Joined
Oct 28, 2012
Messages
72
Likes
0
Points
0
Offline
#45
ok. disebabkan ramai yg nak tahu, sy nak share PERCUMA je . cuma syarat dia kena like FP sy dulu, lepas tu kita chat kat sana. bagitau je dari wangcyber :)
 
Joined
Jun 5, 2009
Messages
40
Likes
0
Points
0
Offline
#50
Salam semua,

Baca thread ni tadi, dan nmpk ramai yg minat jual jersi. Saya ad 1fanpage kedai jersi untuk dijual. Sebelum ni belum buat keputusan untuk jual lg, tapi bila baca thread ni n ramai yg minat saya decide untuk jual. Lagipun saya sibuk dengan kerja sekarang, memang mase sgt limited untuk fokus dah berbulan2 fanpage tu terbiar tapi still ada jugak yang kol @ sms untuk order jersi. 2 domain dan website untuk jersi juga akan diberikan.

PM sy untuk details bg yg berminat..sory tt, tumpang thread jap =)
 
Joined
Aug 4, 2012
Messages
86
Likes
0
Points
6
Offline
#51
okeh,ehh ade lagi x page tuan, kalau ade PM sy :)

Salam semua,

Baca thread ni tadi, dan nmpk ramai yg minat jual jersi. Saya ad 1fanpage kedai jersi untuk dijual. Sebelum ni belum buat keputusan untuk jual lg, tapi bila baca thread ni n ramai yg minat saya decide untuk jual. Lagipun saya sibuk dengan kerja sekarang, memang mase sgt limited untuk fokus dah berbulan2 fanpage tu terbiar tapi still ada jugak yang kol @ sms untuk order jersi. 2 domain dan website untuk jersi juga akan diberikan.

PM sy untuk details bg yg berminat..sory tt, tumpang thread jap =)
 
Top