# Fan Page Dominate by PinguSpy | Fan Page Dominate by PinguSpy #

Joined
Apr 2, 2012
Messages
231
Likes
0
Points
0
Offline
Maaf, saya tak dapat nak baca kesemua post di thread ini.

Nak tanya, bila guna teknik ni, ada kos sampingan tak yang diperlukan? Fb ads ke apa? Terima kasih.
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
bro aku dah dapat n dah baca. masalahnya sekarang contoh aku buat page tajuk manchester united. pastu katakan page tu dapat 10k like n aku nak tuka nama page tu. persoalannya boleh ke aku tuka nama page tu? nampak mcm x boleh jer. kalau x boleh kira sia2 la aku kumpul like banyak2... sbb contoh page nama manchester united n xleh tuka, xkan aku nak guna page tu buat jual tudung.... harap dapat penjelasan. terima kasih
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
bro aku dah dapat n dah baca. masalahnya sekarang contoh aku buat page tajuk manchester united. pastu katakan page tu dapat 10k like n aku nak tuka nama page tu. persoalannya boleh ke aku tuka nama page tu? nampak mcm x boleh jer. kalau x boleh kira sia2 la aku kumpul like banyak2... sbb contoh page nama manchester united n xleh tuka, xkan aku nak guna page tu buat jual tudung.... harap dapat penjelasan. terima kasih
Ni thread lama ni.. x sangka. tiba2 ramai beli...
skill yg aku buat sekarang..
pont traffic dari 2 - 3 fan page yg banyak like(walaupun niche x berkaitan) dan point pada target fan(melalui posting di wall) ..
dia boleh tarik 20% - 30% percent jumlah traffic dari fan page yg banyak like ke fan page baru.. :)

sekarang FP mmg x boleh tukar username dah sebab FB dah upgrade.. so boleh main2 untuk collect traffik + manipulate je..

kalau mcm masalah bro... bro point dari fan page MU.. ke fan page tudung bro.. fan page tudung bro biar nama je tudung.. sementara tu tukar profile pic dengan pic MU etc..


ada teknik aku dengar boleh combine fanpage 1 + fanpage 2.. tp x pasti lg.. kalau dah jumpa nanti aku post dekat sini.. :)
 
Joined
May 7, 2012
Messages
8
Likes
0
Points
0
Offline
berminat, nanti saya email dkt bro.. walaupun thread lama , tp ilmu tu boleh guna x dgn fungsi facebook sekarang?
 
Top