<< Facebook Store Generator >> Bina kedai Facebook Anda Sendiri Dalam Masa 5 Minit

Joined
Sep 4, 2010
Messages
746
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Assalamualaikum wbt...

Nak bina kedai/store facebook dalam masa 5 minit? Tak tau HTML pon takpa.

Mula-mula jom tengok video nih
[video=youtube;nQ9o7UsWUm0]http://www.youtube.com/watch?v=nQ9o7UsWUm0[/video]

Lihat Contoh yang saya sendiri buat
Contoh Hasil Facebook Store Generator

Saya ingin menawarkan software hebat ni kepada anda pada harga yang AMAT MURAH iaitu RM9 sahaja atau USD3!

Dengan harga tersebut, anda bakal memiliki
Software Facebook Store Generator + Lesen MRR + Video Tutorial + Bonus Hebat

Miliki Software ini dan bina sebanyak masa kedai facebook anda sendiri. :)

Klik untuk beli (paypal) - USD 3 sahaja


Jika anda tiada paypal, boleh PM saya untuk dapatkannya

Rembat sebelum saya tutup jualan ya...
 
Last edited:
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,181
Likes
0
Points
0
Offline
#2
wah ..mcm best jer .. rasanya mcm nak grab la .. nanti aku PM bro ..:D
 

mfm84

freshman
Joined
Aug 29, 2009
Messages
519
Likes
0
Points
16
Offline
#6
ade soklan:

beli software ni ade guide dia x cmne nk install?
ade guide x cmne nk promote store tu?

thanx TT
 
Joined
Sep 4, 2010
Messages
746
Likes
0
Points
16
Offline
#7
Software ni tak perlu install. Secara mudahnya, software ni akan generate html code untuk bro letak kat facebook page. Pasal tutorial jangan risau sebab bro akan dapat sekali video cara buat facebook store tu dari awal sampai siap..

guide untuk promosi facebook store tu tak disediakan. :)
 

mfm84

freshman
Joined
Aug 29, 2009
Messages
519
Likes
0
Points
16
Offline
#9
Software ni tak perlu install. Secara mudahnya, software ni akan generate html code untuk bro letak kat facebook page. Pasal tutorial jangan risau sebab bro akan dapat sekali video cara buat facebook store tu dari awal sampai siap..

guide untuk promosi facebook store tu tak disediakan. :)
thanx bro

macam berminat nih

bukak jualan smpi bile ea?
 
Joined
Sep 4, 2010
Messages
746
Likes
0
Points
16
Offline
#11
@mujahid - bonus hebat tu adalah produk maxfanforce

@mfm84 - tarikh tutup jualan belum decide lagi. bergantung kepada permintaan jugak. Jangan risau, yang pasti bukan dalam masa terdekat :)
 
Top