Facebook kena block

Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#1
salam.. facebook imabiz kena block tak boleh masuk.. lepas login die suruh identify nama dalam gambar... alamak.. mana nak ingat.. ada cara lain tak nak dapatkan semula akaun tersebut.. habislah bisnes kalau tak boleh masuk macam nie. huhu..
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,624
Likes
0
Points
38
Offline
#3
xde option lain ? mcm phone kew .. security question .. pernah gak mcm ni , tp ada option lain - security question dan phone verify

kak ima guna VPN ye ?? biasanya jadi cmni sbb terlalu kerap login dari IP yg berbeza ,
 
Last edited:
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#4
xde option lain ? mcm phone kew .. security question .. pernah gak mcm ni , tp ada option lain - security question dan phone verify

kak ima guna VPN ye ?? biasanya jadi cmni sbb terlalu kerap login dari IP yg berbeza ,
takde option lain... hanya gambar sahaja.. tak guna vpn pun.. guna streamyx unlimted,..
 
Top