Facebook kena block

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
salam.. facebook imabiz kena block tak boleh masuk.. lepas login die suruh identify nama dalam gambar... alamak.. mana nak ingat.. ada cara lain tak nak dapatkan semula akaun tersebut.. habislah bisnes kalau tak boleh masuk macam nie. huhu..
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
xde option lain ? mcm phone kew .. security question .. pernah gak mcm ni , tp ada option lain - security question dan phone verify

kak ima guna VPN ye ?? biasanya jadi cmni sbb terlalu kerap login dari IP yg berbeza ,
 
Last edited:

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
xde option lain ? mcm phone kew .. security question .. pernah gak mcm ni , tp ada option lain - security question dan phone verify

kak ima guna VPN ye ?? biasanya jadi cmni sbb terlalu kerap login dari IP yg berbeza ,
takde option lain... hanya gambar sahaja.. tak guna vpn pun.. guna streamyx unlimted,..
 
Top