Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

Puspawati

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
51
Points
6
Ni bukan semua dating apps ada kan??
yg apps dating lain tu..klau nak tgk extra info..kena bayar lebih pulak..dh jadi mcm Airasia..nak tempah tempat duduk..tambah $$
nak makan tambah $$..
klau ahli premium x pyh nak tambah lg $$..ok jugak
Sy rasa bukan semua dating app ada features tu...lagipun features yg sy mentioned tu adalah additional features yg blh diakses oleh premium users jer...
 

Puspawati

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
51
Points
6
jika ada free trial tu ok jugak..cuba dulu seblm jadi ahli execlusive hahaha...
skrg ni dh ada berapa member? semua org putih, african ker apa??
********* dating app ni dah menarik kira-kira 70,000 ahli untuk menyertai...Selain warga Malaysia, terdapat juga users dari Singapura, India, Filipina, Amerika Syarikat dan negara2 lain...
 

Nur Sulehah

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
55
Points
6
Hey sudah gila ke, apps ni yang bukan bukan ni, nak try ke??
********* ni not app yg bukan2...ia satu platform yang utk lelaki dan wanita bebas mencari pasangan yg ideal tanpa sebarang penilaian dan prasangka...
 

Nur Sulehah

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
55
Points
6
*********?? byk orang sbb apps ni, nangis dan marah sbb duit hilang, cheating
Hey sis, sy juga pki ********* app ni...tak hilang wang atau kena tipu...sebaliknya, sy dptkan financial support, fun dan temanan melalui app ni...
 

Nur Sulehah

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
55
Points
6
Ni bukan semua dating apps ada kan??
yg apps dating lain tu..klau nak tgk extra info..kena bayar lebih pulak..dh jadi mcm Airasia..nak tempah tempat duduk..tambah $$
nak makan tambah $$..
klau ahli premium x pyh nak tambah lg $$..ok jugak
Setahu sy, hanya sugar daddies jer yg perlu bayar sedikit fee utk unlock premium features ni...yg lain blh nikmati premium features ni scr percuma...
 
Top