[FaceBook Ads Kupon $50] Dapatkan FB Ads Kupon Bernilai $50 Dgn Harga Murah di Sini!

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
Salam.

Esok ada limited coupon FB Ads $50 (18pcs) sahaja.

Sila pastikan anda mematuhi syarat yang ditetapkan.

Kupon ini dijual pada harga RM55 satu. Sesiapa yang nak..sila order secepat mungkin.
Beli dua saya akan bagi total RM105. (diskaun Rm5)

TERHAD! maaf harga dipasaran telah naik dan susah nak dapat. sila whatsapp saya
untuk order 18pcs sahaja.

Whatapp/VIBER/WeeChat: 0133583973

Pembayaran melalui Maybank/CIMB/Public Bank/RHB

SAPA CEPAT DIA DAPAT
 

MB_today

freshman
Joined
Sep 21, 2013
Messages
2
Points
0
* I Have many $50 Facebook Ads Coupon.
* The Coupon work for new facebook advertising account less than 14 days or old facebook advertising account never use any coupon code before.
* 1 Coupon only work for 1 facebook ads account.
* Need Credit Card, Bank Account or Paypal Account To Activate Facebook Ads Account (no cost) Coupon works worldwide.
* The credit valid 90 days after redemption.
* Code Should Be Used Immediately, Please Do Not Keep Unused.
* Facebook doesn't block ads account because of Voucher.
 
Last edited:

UP2U

freshman
Joined
Apr 22, 2011
Messages
48
Points
0
Salam. Ada x sape2 yg nk coupon facebook urgent. Saya ada 1 lebih-harga RM40. Bleh PM sy @ mesej kat no ni Arif-0145235191.
 

UP2U

freshman
Joined
Apr 22, 2011
Messages
48
Points
0
salam,
mcm mana guna kupon tu?
Penerangan:

-Coupon ini hanya utk akaun fb ads baru yang kurang dari 14 hari dan akaun tersebut tidak pernah guna sebarang
coupon sebelum ni.
-1 coupon utk 1 akaun fb ads.
-Perlu 1 akaun credit [email protected] yg tidak pernah guna utk fb ads.

Tips:

-Bila dapat coupon code ni jangan active dgn segera.
-Pause dulu ad, bila fb approve, baru pergi ke funding source dan masukkan
coupon tersebut.
-lepas selesai masukkan coupon, baru reactive ad.
 

UP2U

freshman
Joined
Apr 22, 2011
Messages
48
Points
0
Saya dah guna 3 coupon. semua success. 2 akaun sendiri, 1 akaun adik. coupon ni untung bagi mereka yg baru nk try berniaga kat fb. maklumlah mula2 bajet pun kurang kan.
 
Top