[FaceBook Ads Kupon $50] Dapatkan FB Ads Kupon Bernilai $50 Dgn Harga Murah di Sini!

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Bro mhatta - kupon dh sent! :D
yg xleh nk pm sms sy terus - 0192468537
Kupon akaun lama msh ada lagi.. USD30 hanya RM30.. jimat RM60 kos pengiklanan anda di FB!
Kupon akaun baru pun ada lagi - USD50 hanya RM25! jimat RM125 kos iklan anda!

Dh ramai yg GRAB, jgn tunggu smpi hbs stok!! :D
 
Last edited:

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Sudah dapat dan aktif. Servis TT memang laju. Recomended!!!

Terima Kasih Bro mhatta, sy buat yg terbaik utk semua kasteme..
Kalau ada yg gagal redeem sy akan bantu utk redeem smpi boleh..InsyaAllah..
Jaminan saya : anda akan dapat apa yg anda bayar! :D

Update : Kod Kupon Utk akaun LAMA mash ada, Hanya RM30.00 sahaja, anda akan nikmati kredit bernilai lebih kurang RM 90.00 spt yg bro mhatta dpt dan ramai lagi... :D
Utk akaun baru pun ada, USD50 harga RM25 sahaja!

SMS sy 0192468537 utk FAST DEAL! stok available!
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
UPDATE : 23/06/2012

Saya nak tawarkan HARGA ISTIMEWA kepada 10 org yang terpantas! Tawaran Saya :

1. Kupon FB Ads Utk Akaun Baru Bernilai USD80, Hanya RM50 sahaja!

2. Kupon FB Ads Utk Akaun Lama Bernilai USD30, Hanya RM25 sahaja!


Saya akan berikan kpd 10 orang yg TERPANTAS Sahaja! SMS sy skrg - 0192468537 utk deal!
 

Ezalisa

freshman
Joined
Feb 20, 2009
Messages
44
Points
6
Setiap kali nak guna kupon, kena guna kad debit/credit baru kan sbg primary source of fund kan?
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
update : 6 julai 2012

kupon fb ads utk akaun lama bernilai usd 45, blh redem lbh dr sekali ke 1 akaun fb ads, harga rm 50.. limited stok.. pm atau sms 0192468537 bg yg bermint.. :)
 

zaeem

Newbie
Joined
May 8, 2009
Messages
53
Points
0
sy nak cari kupon fb ads untuk acc yang dah pernah redeem kupon sebelum nie.. jika ada PM me ASAP
 

KuMusafir

Newbie
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Points
16
mana pegi TT ni? lama tggu TT reply..
mm..bercuti kot.. :)
 

rafie92

freshman
Joined
Sep 28, 2012
Messages
29
Points
1
PM harga untuk adwords .
dan boleh tak ajar macam mana nak pasang kupon untuk adwords .
 
Top