[FaceBook Ads Kupon $50] Dapatkan FB Ads Kupon Bernilai $50 Dgn Harga Murah di Sini!

shafiq93

freshman
Joined
Apr 11, 2011
Messages
96
Points
0
vcc bley verified kew? law bley nak servis vcc??
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
itu lah, ramai sangat spammer ni...TT kasi buang je. semak mata :-O

Hehe.. mmg nk kena remove.. :D

UPDATE Terkini :

Kupon FB Ads utk akaun baru $175 SOLD OUT.

Yg terkini nilai paling tinggi adalah $150 dan harga RM55.00 sahaja.
PM atau SMS 0192468537 utk pembelian.. TQ
 

syafiq aswad

freshman
Joined
Dec 25, 2011
Messages
18
Points
0
Terima kasih TT.... saya antara pembeli kupon FBads $175...tapi ade pulak $25 takleh redeem...jadilah dalam akaun $150.. bagi saya tak kisah sangat pun sebab memang dah banyak untung walau tak dapat $25. Tapi TT memang prihatin sebab refund balik $25 tu kepada saya sebab memang ada masalah kat kupon $25 takleh redeem... sangat rekomen servis kupon TT... maybe lepas habis nilai $150 ni akan beli kupon acc lama pulak. Takpun buat je acc FB baru..TT memang ROCK
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Terima kasih TT.... saya antara pembeli kupon FBads $175...tapi ade pulak $25 takleh redeem...jadilah dalam akaun $150.. bagi saya tak kisah sangat pun sebab memang dah banyak untung walau tak dapat $25. Tapi TT memang prihatin sebab refund balik $25 tu kepada saya sebab memang ada masalah kat kupon $25 takleh redeem... sangat rekomen servis kupon TT... maybe lepas habis nilai $150 ni akan beli kupon acc lama pulak. Takpun buat je acc FB baru..TT memang ROCK

TQVM bro.. mmg kewajipan saya sbgi seller kena kotakan apa yg dijanji... :D
Selamat beriklan bro!
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Salam..
Nak tanya, untuk $175 tu, ada berapa byk kupon. Maksud saya, $50+$50+$50+$25 atau $100+$50+$25 atau $175 terus utk 1 kupon..?
Ada kupon utk akaun baru tak..? Cek pm by the way..

Kupon akan diberikan separate iaitu $50, $100.. :D
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
UPDATE TERKINI :

FB hentikan seketika redeem kupon $30 utk akaun lama, so saya stop dahulu penjualan kupon $30 dan akan mula menjual semula jika telah diterima oleh FB.

Kupon FB Ads utk akaun baru masih available :

Value $50 - RM25
Value $100 - RM40
Value $150 - RM55

PM atau SMS utk fast Deal - 0192468537

TQ! :D
 

h44y5r2h

freshman
Joined
Mar 28, 2012
Messages
0
Points
0
VCC visa atau master jer bro. Ok bro, kalau dh ada campaign nanti jgn lupa dptkan kupon ni.. JIMAT dan MENGUNTUNGKAN, terutama kalau bro ada FAN PAGES di fb.. leh tarik LIKERS..
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
biar aku tlg jawabkan tt, tak boleh feroz. sekali satu kupon je untuk satu akaun :)

Yups, betul2.. akaun yg dh pernah redeem kupon masa berumur 14 hari dh xleh redeem kupon utk akaun baru..hanya boleh redeem kupon utk akaun lama.... :D
 

mhatta

freshman
Joined
Oct 12, 2009
Messages
78
Points
0
syafiq aswad:852949 said:
Terima kasih TT.... saya antara pembeli kupon FBads $175...tapi ade pulak $25 takleh redeem...jadilah dalam akaun $150.. bagi saya tak kisah sangat pun sebab memang dah banyak untung walau tak dapat $25. Tapi TT memang prihatin sebab refund balik $25 tu kepada saya sebab memang ada masalah kat kupon $25 takleh redeem... sangat rekomen servis kupon TT... maybe lepas habis nilai $150 ni akan beli kupon acc lama pulak. Takpun buat je acc FB baru..TT memang ROCK
TT memey terrrrbaikkkk! :cool:
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
UPDATE 29/03/2012

HOT AND SPICY! : Kupon $50 utk akaun lama, satu kupon utk 1 akaun, lepas redeem ada tempoh 90 hari utk hbskan nilai kupon.

Harga RM70.00 sahaja, Jimat RM80.00 utk kos iklan anda!

Stok terhad sehingga 31 Mac 2012 sahaja!

Call/SMS utk fast deal = 0192468537 :D
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Kupon $100 utk akaun lama AVAILABLE NOW!

GRAB IT for more penjimatan kos pengiklanan anda!

SMS 0192468537 for FAST DEAL.. :D
 
Top