[FaceBook Ads Kupon $50] Dapatkan FB Ads Kupon Bernilai $50 Dgn Harga Murah di Sini!

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Salam Sejahtera..

DAPATKAN KOUPON BERNILAI $50 DARI FACEBOOK DENGAN HARGA RUNTUH DISINI! JIMATKAN DUIT ANDA UNTUK MEMULAKAN PENGIKLANAN PERTAMA DI FACEBOOK!

FAKTA :

Facebook merupakan salah satu web yg mempunyai trafik yang sgt tinggi dan merupakan salah satu tempat yang agak baik utk mengiklankan produk-produk anda. Ini kerana anda boleh mensasarkan iklan yang muncul mengikut target produk anda spt negara, jantina, umur, minat dan lain2 lagi. Seperti Google, Facebook juga mengenakan bayaran bagi setiap iklan yang mereka pamerkan di laman web mereka yang diketahui umum mempunyai trafik yang sangat tinggi skrg. Oleh itu, jgn berlengah lagi, mulakan pengiklanan anda di Facebook!

Terma Dan Syarat Kopon :

1. Akaun PENGIKLANAN FACEBOOK anda mestilah berusia kurang dari 15 hari. Hanya Akaun pengiklanan sahaja yang perlu kurang dari 15 hari. Bukan akaun facebook biasa anda. Ini Bermakna anda memang dah lama ada akaun facebook, tapi akaun pengiklanan anda sahaja yang mesti berusia kurang dari 15 hari - PALING PENTING, kupon tdk akan valid jika syarat ini tdk dipenuhi.

2. Anda perlu memasukkan maklumat pembayaran samada kredit/devit/VCC atau paypal anda semasa nak tebus.

3. Masa utk menghabiskan fund sebyk USD50 selama 90 hari.

4. 1 kupon hanya sah utk satu akaun sahaja, jgn masukkn kupon lain jika anda telah masukkn kupon sebelum ini. Akaun Facebook Ads anda mgkn akan digantung.

Berapa Harga Dlm RM Utk $50 Kupon ini?

Utk 10 orang pertama, harga kupon saya tawarkan hanya RM15.00 sahaja. Anda akan dpt Fund sebanyak RM150.00 (lbh kurang) utk memulakan pengiklanan pertama anda di Facebook. Anda telah banyak berjimat dan tidak menghabiskan banyak wang anda utk permulaan.

Untuk pembeli ke 11 dan seterusnya, harga adalah RM 25.00 sahaja.

HARGA SEKARANG ADALAH RM 25.00 SAHAJA, ANDA ANDA MENDAPAT FUND PENGIKLANAN BERNILAI RM150.00! AMAT MENJIMATKAN!

TERKINI

SAYA MENAWARKAN KUPON BERNILAI USD25 UTK AKAUN FB ADS YANG LAMA DENGAN HARGA RM35.00 SAHAJA, ANDA DAPAT FUND BERNILAI RM 75.00, JIMAT RM 40.00!! DAPATKAN SEKARANG!



TERBARU!


Bg mereka yg giat menjalankan pengiklanan di Google, sy menawarkan Kupon Adwords kpd anda dgn harga istimewa..

*SILA PM SAYA JIKA MINAT NK DPTKN KUPON ADWORDS KERANA STOK KUPON SENTIASA BERUBAH DR SEGI VALUE.. - HARGA TERBAIK!

Leh pm sy utk pembelian..

PEMBAYARAN :

Sila buat bayaran ke akaun spt di bawah :

Maybank : 163028763999 (Maznah Binti Ibrahim)

CIMB : 06130002151201 (Maznah Binti Ibrahim)

Paypal : seereh.trader(at)gmail.com

Emel : seereh.trader(at)gmail.com

*Gantikan (at) dengan @

Sila emel atau PM selepas buat byrn. Kod akan di hntr dlm masa 6-12 jam sahaja!

p/s : Bagi anda yang telah baru utk mencuba beriklan di FB, amat sesuai utk menggunakan kupon ini! :)

Sekian, terima kasih. :D :D
 
Last edited:

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
TQ Mod.. JOM dptkan Kupon ini dgn harga RM15.00 utk 10 orang terawal! :)
 

kdhamiri

Newbie
Joined
Dec 6, 2008
Messages
373
Points
18
Age
30
Book satu bro, tp bnyk soalan nk tanye ni nt pm k
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Terima kasih kpd yg dh membeli.. :)
Yg PM sy semua dh direply.. Sapa nk lagi angkat tangan! :)
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
VCC mana yg boleh pakai utk facebook ads.. susah nak cari facebook coupun ni.. nak rembat tapi xde campaign nak buat lagi . .KIV dulu
VCC visa atau master jer bro. Ok bro, kalau dh ada campaign nanti jgn lupa dptkan kupon ni.. JIMAT dan MENGUNTUNGKAN, terutama kalau bro ada FAN PAGES di fb.. leh tarik LIKERS.. ;)
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Saya dah grab kupon tu. Hari ni beli,
hari ni dapat :)

Thanks Mr.Scofield. Kupon dapat guna
dan dah run ads pun hohoho ~

Jimat giler ~ Beli kat Fiverr lambat. Baik
beli kat sini je.
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Saya dah grab kupon tu. Hari ni beli,
hari ni dapat :)

Thanks Mr.Scofield. Kupon dapat guna
dan dah run ads pun hohoho ~

Jimat giler ~ Beli kat Fiverr lambat. Baik
beli kat sini je.
Terima kasih ats pembelian dr bro.. sapa2 nak lg angkat tangan! ;)
Kupon still available...
 
Top