[FaceBook Ads Kupon $50] Dapatkan FB Ads Kupon Bernilai $50 Dgn Harga Murah di Sini!

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Salam Sejahtera..

DAPATKAN KOUPON BERNILAI $50 DARI FACEBOOK DENGAN HARGA RUNTUH DISINI! JIMATKAN WANG ANDA UNTUK MEMULAKAN PENGIKLANAN PERTAMA DI FACEBOOK!

FAKTA :

Facebook merupakan salah satu web yg mempunyai trafik yang sgt tinggi dan merupakan salah satu tempat yang agak baik utk mengiklankan produk-produk anda. Ini kerana anda boleh mensasarkan iklan yang muncul mengikut target produk anda spt negara, jantina, umur, minat dan lain2 lagi. Seperti Google, Facebook juga mengenakan bayaran bagi setiap iklan yang mereka pamerkan di laman web mereka yang diketahui umum mempunyai trafik yang sangat tinggi skrg. Oleh itu, jgn berlengah lagi, mulakan pengiklanan anda di Facebook!

Terma Dan Syarat Kopon :

1. Akaun PENGIKLANAN FACEBOOK anda mestilah berusia kurang dari 15 hari. Hanya Akaun pengiklanan sahaja yang perlu kurang dari 15 hari. Bukan akaun facebook biasa anda. Ini Bermakna anda memang dah lama ada akaun facebook, tapi akaun pengiklanan anda sahaja yang mesti berusia kurang dari 15 hari - SYARAT PALING PENTING - kupon dr saya tdk akan valid jika syarat ini tdk dipenuhi.

2. Anda perlu memasukkan maklumat pembayaran samada kredit/devit/VCC atau paypal anda semasa nak tebus.

3. Masa utk menghabiskan fund sebyk USD50 selama 90 hari.

4. 1 kupon hanya sah utk satu akaun sahaja, jgn masukkn kupon lain jika anda telah masukkn kupon sebelum ini. Akaun Facebook Ads anda mgkn akan digantung.

Berapa Harga Dlm RM Utk $50 Kupon ini?

Utk 10 orang pertama, harga kupon saya tawarkan hanya RM15.00 sahaja. Anda akan dpt Fund sebanyak RM150.00 (lbh kurang) utk memulakan pengiklanan pertama anda di Facebook. Anda telah banyak berjimat dan tidak menghabiskan banyak wang anda utk permulaan.

Untuk pembeli ke 11, harga RM20.00.

PEMBAYARAN :

Sila buat bayaran ke akaun spt di bawah :

Maybank : 163028763999 (Maznah Binti Ibrahim)

Emel : [email protected]

Sila emel atau PM selepas buat byrn. Kod akan di hntr SEGERA!

p/s : Bagi anda yang telah membeli pakej FBADSMANIA dari Ammar Zahar, kod ini amat sesuai utk anda!!

Sekian, terima kasih.
 
Last edited:
Top