Facebook Ads Coupon $100.00 USD Untuk Dijual. siapa cepat dia dapat :)

HamidSalim

Newbie
Joined
Jul 25, 2007
Messages
668
Points
16
Salam.

kepada rakan2 wc yg rajin guna facebook ads, ini ada berita baik untuk anda, coupon facebook ads bernilai $100.00 USD
bakal menjadi milik anda :d

kalau berminat blh dptkan dengan harga RM25 sahaja

Ini ada lah SS coupon yg telah sy redeem.




berminat blh PM me
atau add YM puteraebiz


Thanks.
 

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
Kene ada akaun FB Ads dulu kan?
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
apsal lak ko nak jual?apsal ko tak guna jer.... tak faham aku sorry lah banyak tanye aku tak de FB lagi pun :)
 

HamidSalim

Newbie
Joined
Jul 25, 2007
Messages
668
Points
16
apsal lak ko nak jual?apsal ko tak guna jer.... tak faham aku sorry lah banyak tanye aku tak de FB lagi pun :)
oic soalan pe ni bro :D

kupon ni memang gua dah guna..semua orang blh guna mengikut tempoh expired kupon ni.

sbb tu aku jual.
 

mdsyah

Newbie
Joined
Sep 14, 2009
Messages
752
Points
16
acc facebook ley jual beli gak ke?
hehehe
 

hafiz

Newbie
Joined
Apr 3, 2007
Messages
439
Points
18
sape nak jual acc facebook bgtau lah PM saya ..dah tension asyik error je time nak add card tu..tak tau nape.
wanmus..saya ada buat service iklan di facebook..edisi terhad..untuk beberapa orang sahaja..sila PM saya kalu berminat..

sori TT..promor skit:D
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
kesian kat TT, bayar mahal2 nak letak thread kat WTS org lain senang2 je promote free2.
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
bro lah tt merangkap tuan tanah
 
Top