Facebook Ads Coupon $100.00 USD Untuk Dijual. siapa cepat dia dapat :)

Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Salam.

kepada rakan2 wc yg rajin guna facebook ads, ini ada berita baik untuk anda, coupon facebook ads bernilai $100.00 USD
bakal menjadi milik anda :d

kalau berminat blh dptkan dengan harga RM25 sahaja

Ini ada lah SS coupon yg telah sy redeem.




berminat blh PM me
atau add YM puteraebiz


Thanks.
 
Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#3
kupon ni sy baru je redeem sblm maghrib.

ingat adsense ingat CPA blh la dptkan kupon ni hehe :D
 
Joined
Oct 23, 2009
Messages
36
Likes
0
Points
0
Offline
#6
Maaf newbe nak tanya nih, nak buat apa dgn coupon tu, dan bagaimana nak dapatkanya.
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,153
Likes
1
Points
38
Offline
#8
apsal lak ko nak jual?apsal ko tak guna jer.... tak faham aku sorry lah banyak tanye aku tak de FB lagi pun :)
 
Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#10
apsal lak ko nak jual?apsal ko tak guna jer.... tak faham aku sorry lah banyak tanye aku tak de FB lagi pun :)
oic soalan pe ni bro :D

kupon ni memang gua dah guna..semua orang blh guna mengikut tempoh expired kupon ni.

sbb tu aku jual.
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
1,763
Likes
4
Points
38
Age
35
Offline
#13
sape nak jual acc facebook bgtau lah PM saya ..dah tension asyik error je time nak add card tu..tak tau nape.
 
Joined
Apr 3, 2007
Messages
432
Likes
1
Points
18
Offline
#15
sape nak jual acc facebook bgtau lah PM saya ..dah tension asyik error je time nak add card tu..tak tau nape.
wanmus..saya ada buat service iklan di facebook..edisi terhad..untuk beberapa orang sahaja..sila PM saya kalu berminat..

sori TT..promor skit:D
 
Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#16
kupon ni blh guna untuk akaun facebook yg lama dan juga yg baru..

cuba yg tak blh guna ialah bl akupon ni dah tamat tempoh.
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,907
Likes
2
Points
38
Offline
#17
kesian kat TT, bayar mahal2 nak letak thread kat WTS org lain senang2 je promote free2.
 
Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#20
Jualan ditutup, kupon dah tak blh guna..

Kepada Pembeli kalau ada masalah dengan kupon tu sila PM
sy. thanks
 
Top