[EXPIRED : 15 Mei 2012] Pakej Lengkap Orang Baru Jana 4 Angka Dalam 3 Hari!

Joined
Jan 17, 2006
Messages
259
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera rakan-rakan WC

Anda nak mula jana wang online tapi masih terpinga-pinga tak tahu apa nak buat?

Biar Saya Bantu Anda Jana RM Pertama Anda Di Internet Dengan Cara 'Touch n Go'; RM1250 hanya selepas 3 hari bermula!!!



Hu hu hu... Percaya tak? Tak Percaya? Saya pun masih tak percaya. Tapi rasa menyesal jugak sebab tak guna cara ni sejak dari awal-awal lagi...


Jadi, saya ingat nak try lagi teknik ni 2 - 3 kali, dapat kumpul RM7,000 - RM8,000, baru syok nak jadi bukti, betul tak?


Lepas tu, barulah confident nak offer jualan, maybe akan launch pertangahan bulan Jun nanti. Fuh... lama jugak ye...


Harga berapa pulak kalau jual nanti ? Erm... Dengan kos upah design web, upah tulis sales letter, upah pasang sistem affiliate dan produk yang tested dan terbukti jana RM7,000 - RM8,000 sebulan, saya pasti harganya tak kurang dari RM120! Kira ok tak harga tu?



Tapi Untuk Anda Yang Tak Sanggup Nak Tunggu Sebulan Lagi Dan Nak Tahu Teknik Ni Sekarang, Saya Ada Tawaran Hebat Untuk Anda!!!




Beli sebelum 10 Mei 2012 --> Saya beri TEKNIK ini dengan harga RM30 + RM 15 (kalau nak pakej 2 & 3 sekali)
Beli selepas 10 Mei 2012 --> Saya beri TEKNIK ini dengan harga RM50 + RM 30 (kalau nak pakej 2 & 3 sekali)
Beli selepas 15 Mei 2012 --> Mungkin tak jual dah! Tapi boleh pujuk saya kat PM :)


Apa Yang Anda Bakal Dapat?

Pakej #1 - Produk Utama Panduan Jana Wang Pantas Online

Pakej #2 - 5 Pakej Video Sokongan
Serius, anda memang perlukan 5 video ini untuk membina bisnes internet anda dan saya pasti anda akan terpaksa membayar lebih RM100 jika mendapatkan semua video ini di luar sana.

Pakej #3 - 10 Ebook Pemasaran Online
Pakej ini melangkapkan semua yang perlu anda tahu untuk memasarkan bisnes internet anda. Serius, saya sediakan semuanya untuk memudahkan kerja anda, dan pastinya jimatkan wang anda.

Tik tok tik tok... masa berjalan tu...

Kalau anda benar-benar nak buat duit di internet, nasihat saya jangan melepaskan tawaran ini. Jika anda terlepas, saya sendiri pun tak pasti bila lagi anda akan jumpa tawaran sehebat ini... cepat! Dapatkan hari ini juga dengan harga terendah!

Untuk pembelian, sila buat pembayaran ke akaun Maybank

WAHDAH MANAGEMENT
562058006073
email : padbuangtoksin@gmail.com

Maklumkan maklumat pembayaran anda dan alamat anda melalui email @ PM @ SMS 0133885371

Produk akan dikirimkan ke alamat anda menggunakan Pos Ekspress

Sebarang pertanyaan boleh diajukan ke PM atau SMS 0133885371

Terima Kasih ;)




 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
814
Likes
1
Points
18
Offline
#4
bagi detail cket tt utk pakej 1 tu ttg apa?
ppc, jual produk fizikal, digital, etc.
harap dapat jelaskan.
ttq
 
Joined
Jan 17, 2006
Messages
259
Likes
0
Points
16
Offline
#5
boleh bagi detail aper yang ada?..
Apa isi kandungan pakej 1?
bagi detail cket tt utk pakej 1 tu ttg apa?
ppc, jual produk fizikal, digital, etc.
harap dapat jelaskan.
ttq
Salam,

Firstly, thank mod. Cepat betul aktif, tak sempat nak ucap terima kasih, dah ada yang reply. :)

Untuk pakej 1, sebenarnya fokus kepada produk RR, MRR dan PLR. Cara jana wang paling simple dan pantas. Sesuai untuk newbie starting bisnes internet.

Harap menjawab... :)
 
Joined
Jan 17, 2006
Messages
259
Likes
0
Points
16
Offline
#11
Ada lagi. Tuan Ahmad sedang sibuk dengan bengkel-wordpressnya dalam sehari dua ni. Saya dah PMnya.
Terima kasih Tuan kerana tolong jawabkan, baru je balik dan sampai rumah. InsyaAllah DVD tuan akan dikirimkan esok dengan pos ekspress.

Seperkara lagi, Projek jana wang online akan diwujudkan dalam bulan 6 ni. dan semua pembeli awal akan dapat semua update.
 
Joined
Apr 2, 2012
Messages
231
Likes
0
Points
0
Offline
#12
Terima kasih Tuan kerana tolong jawabkan, baru je balik dan sampai rumah. InsyaAllah DVD tuan akan dikirimkan esok dengan pos ekspress.

Seperkara lagi, Projek jana wang online akan diwujudkan dalam bulan 6 ni. dan semua pembeli awal akan dapat semua update.
Sama-sama. Tolong apa yang boleh... hehe.
 
Top