Teknologi ewallet petronas

papala

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
62
Points
8
saya penah dengar pasal apps ni. macam tak percaya cashback sampai 10%. memang nak install skang jugak
 

qwertyuiop

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
56
Points
6
Age
40
saya penah dengar pasal apps ni. macam tak percaya cashback sampai 10%. memang nak install skang jugak
Klu ikutkan video tu, 3 kali in a month lepas register setel terus dapat cashback.
 
Last edited:

qwertyuiop

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
56
Points
6
Age
40
Guys pernah pakai setel apps ni? Setel 3x dpt 10% cashback, rugi tak cuba
The most important ting boleh unlock pump minyak guna apps je, maju betul, knp company lain tak buat camni ek.
 
Last edited:

bmwloveryo

freshman
Joined
Nov 8, 2019
Messages
43
Points
6
Age
26
The most important ting boleh unlock pump minyak guna apps je, maju betul, knp company lain tak buat camni ek.
Especially for driver perempuan. tak payah nak keluar jauh - jauh ke kaunter mcm petronas yg tak ramai org. Cepat - cepat pam je.
 
Last edited:

bmwloveryo

freshman
Joined
Nov 8, 2019
Messages
43
Points
6
Age
26
Klu ikutkan video tu, 3 kali in a month lepas register setel terus dapat cashback.
Sekarang ni beli online or guna ewallet ke apa apa pun mesti ada cashback. Hopefully lepas ni petronas buat lagi byk cashback.
 
Last edited:

restubeauty

freshman
Joined
Nov 4, 2019
Messages
14
Points
1
Age
30
saya penah dengar pasal apps ni. macam tak percaya cashback sampai 10%. memang nak install skang jugak
Ewallet tng pun Ada cash back jugak, sekarang Ni macam2 promo Kat tng, boleh Cuba tengok2 dulu
 

papala

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
62
Points
8
Aku rasa bende mcm ni paling berguna terutamanya waktu raya, takde la sesak sgt kat kaunter. Bayar sendiri, pam , blah.
 
Last edited:

zaqzaq

junior
Joined
Feb 7, 2012
Messages
162
Points
18
Aku rasa bende mcm ni paling berguna terutamanya waktu raya, takde la sesak sgt kat kaunter. Bayar sendiri, pam , blah.
Haha mmg, jimat masa satu, pastu ewallet dia ada function auto topap, sampai jumlah minimum je dia akan topap sendiri. Tak yah la kelang kabut kat stesen nak topap.
 
Last edited:

qwertyuiop

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
56
Points
6
Age
40
Ewallet tng pun Ada cash back jugak, sekarang Ni macam2 promo Kat tng, boleh Cuba tengok2 dulu
Lain cara guna ngn ewallet tng, tng still kena pergi byr kat dalam, beratur jugak. Setel byr dlm kete je.
 
Last edited:

qwertyuiop

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
56
Points
6
Age
40
ni pernah nampak kat petrol station(petronas), tapi jarang tgk ada org download apps ni
my family semua pakai app ni maklumlah semua isi petronas, lagi prefer sbb user friendly, org tua pun paham nak guna.
 
Last edited:
Top