eSlumdog tue aper???

rizalahmad

Newbie
Joined
Sep 18, 2009
Messages
343
Points
0
aku dah tgk video eSlumdog Millionaire tu..
apa yang aku paham dia ajar mcamana nak jual semula produk dalam clickbank.
contoh: cari niche yang mempunyai high demand yang tinggi dalam clickbank pastu beli dalam 5 produk dalam clickbank niche yang sama dan olah semua produk2 tu dan jual semula dalam clickbank.
besenye teknik sesuai untuk ebook la kot

tu la apa yang aku paham :)
 

rizalahmad

Newbie
Joined
Sep 18, 2009
Messages
343
Points
0
bukan cite slumdog tue cite mcmmane budak hisdustan jadi jutawan melalui rancangan Who Want To Be A Milionare... ke..??

hehehe..lebih kurang ar kot sbb owner dia dari sana :D
 

rizalahmad

Newbie
Joined
Sep 18, 2009
Messages
343
Points
0
hehe citer ape pulak ni???

x pernah tgk citer tu ker?
best giler citer tu.hehe..

eh..nmpak x anak bulan td? bila raye ek?
 
Top