Entropay : pengeluaran yg merugikan...

hailmir

freshman
Joined
Aug 30, 2010
Messages
114
Points
0
kat entropy tu aku create banyak skali gus.. Tp aku x guna dlm satu hari lar.. Skrg aku pakai vcc utk ebay jer.. utk paypal aku add dc ngan bank acc.. kalo link vcc banyak dalam satu hari mmg x leh ker? Paypal leh detect? :)
agaknya sbb ini kut,akaun ebay aku sejak akhir2 nie asyik kena suspen jer.......
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
34
kat entropy tu aku create banyak skali gus.. Tp aku x guna dlm satu hari lar.. Skrg aku pakai vcc utk ebay jer.. utk paypal aku add dc ngan bank acc.. kalo link vcc banyak dalam satu hari mmg x leh ker? Paypal leh detect? :)
mungkin la kot..aku pn xtau..
pnt gak klu asik kene suspended je..
klu acc fake xpe lg..
so slame ni ko pakai DC utk paypal la ek dan ebay pakai vcc?
detail ebay ko letak same ngan paypal x?
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
mungkin la kot..aku pn xtau..
pnt gak klu asik kene suspended je..
klu acc fake xpe lg..
so slame ni ko pakai DC utk paypal la ek dan ebay pakai vcc?
detail ebay ko letak same ngan paypal x?
Selama ni aku pakai vcc jer.. 1 acc je aku pakai dc ngan bank acc tp acc tu kuat giler. -ve balance dekat 300usd pun paypal ok lagi.. skrg baru aku guna dc tuk sumer acc. vcc just tuk ebay jer. tak nak pakai dc kat ebay takut dia potong fee tetiba dari dc lak.

Maklumat acc macam biasa, 1paypal, 1 ebay, 1 dc, 1 acc bank, 1 info. tapi setau aku maklumat dc ngan acc bank x sama xder masalah. duit still le kuar gak.. yg penting paypal ngan ebay tu kena sama.. kalo silap tlg betulkan ye..
 

bboy_im

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
207
Points
16
Selama ni aku pakai vcc jer.. 1 acc je aku pakai dc ngan bank acc tp acc tu kuat giler. -ve balance dekat 300usd pun paypal ok lagi.. skrg baru aku guna dc tuk sumer acc. vcc just tuk ebay jer. tak nak pakai dc kat ebay takut dia potong fee tetiba dari dc lak.

Maklumat acc macam biasa, 1paypal, 1 ebay, 1 dc, 1 acc bank, 1 info. tapi setau aku maklumat dc ngan acc bank x sama xder masalah. duit still le kuar gak.. yg penting paypal ngan ebay tu kena sama.. kalo silap tlg betulkan ye..


entropay dah upgrade system, skrg dah bleh byr ikut curency negara masing2, cuma yg MYR je takde lg :-O
 
Last edited:
Top