emailautomatik.com - autoresponder baru? ada sesiapa penah guna?

mfahmi

Newbie
Joined
Dec 22, 2006
Messages
1,399
Points
36
RM10/month biar betol....sape sini nak cuba??








.
 

mfahmi

Newbie
Joined
Dec 22, 2006
Messages
1,399
Points
36
adakah ni projek bro chibobski84??




hehe....sekadar andaian, maaf kalau silap:)
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
adakah ni projek bro chibobski84??




hehe....sekadar andaian, maaf kalau silap:)
oh ye.. terlupa pulak yg chibobski pernah mewarwarkan projek ARnya....

nak check WHOIS email automatik, protected pulak...

adeiii... bisness patutnya takyah la contact info protected...
 

mfahmi

Newbie
Joined
Dec 22, 2006
Messages
1,399
Points
36
adakah MazlieNadzri? atau Catzer (surtaddict)?
sbb diaorg nih penah wat survey pasal autoresponder nih.. :p
saya pun pernah dapat survey ni...tapi dah lama la, tahun lepas lagi..
 

UsahawanCyber

Senior
Joined
Jul 16, 2009
Messages
891
Points
18
Kalau owner sediakan demo, mesti ramai yg nak cuba...mmg murah sgt dah tu...
 

UsahawanCyber

Senior
Joined
Jul 16, 2009
Messages
891
Points
18
Saya try subscribe td...nampak gaye mcm Skript Parabot...kalau betul, samalah mcm Norabots...Anyway, performance bergantung pd server jugak...

P/s : Kalau sy salah teka, mintak ampun...:)
 

MyIkhtiar

freshman
Joined
Mar 19, 2009
Messages
956
Points
18
saya dah live chat ngan owner bajethosting.com tu..

agak berminat juga..

kalau langgan hosting dia, dapat percume beberapa bulan autoresponder..

ok la tu.. lum de lagi orang malaysia buat.. lagipun web nie baru je lancarkn..

data center server dia kat ipoh..
 

UsahawanCyber

Senior
Joined
Jul 16, 2009
Messages
891
Points
18
Ok...mmg confirm skript parabots...sy baru chat dgn owner die jugak..so, sesape yg kempunan nak pakai Norabots sbb dah naik harga hari tu, nie peluang terbaik buat korang...RM10 aje maa..berbaloi sgt...sejam bleh hantar ke 500 subscribers...:)
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,752
Points
36
sy nak cuba ni.. tp utk next projek laa.. hihi.. :D
 

UsahawanCyber

Senior
Joined
Jul 16, 2009
Messages
891
Points
18
uik..?? rm10..??? kene sewa hosting die kan..?
Yg tu tak pasti pulak...tp rasenye mmg kena sewa hosting die...RM 10 tu untuk autoresponder...
 

UsahawanCyber

Senior
Joined
Jul 16, 2009
Messages
891
Points
18
takyah sewa hosting...
tu fee utk autoresponder je tuh...
sebulan =rm10, 6bulan=rm50, setahun=rm100...
huhu.. jimat.. jimat....
tapi harap2 performance okla... xnak problem plak mcm hosting2 murah yg lain...
Emm..tu dah kira lagi bagus tu...x payah tukar-tukar hosting lagi...langgan AR aje dah cukup...
 
Top