Eh??? Aku Apply Google Adsence Tak Sampai 4 jam Approve?

Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#21
Baiklah. saya nak bagitau macam mana saya leh approve dalam tempoh satu hari jer walaupun tak ada blog atau laman web sendiri, pada November tahun lepas.

Tahu apa yang saya buat?

saya pi register laman web free kat www.1hwy.com dan tambah beberapa page yang diorang dah sediakan,(tujuannya untuk kita edit). Mudah jer tambah. Beberapa minit jer.
Esok hari, adsense approved!




La, pastu, ko delete la balik laman web free tu. ha, pastu kan, dah tak ada la laman web free tu. Hahahahahahahahaha..
Saya bukan ketawa terbahak2 tu. Ketawa kecil je tu :D
 
Top