[ECOVER PREMIUM]Hasilkan Ecover Pro Sendiri Dengan PERCUMA!!!

toophat005

freshman
Joined
Dec 23, 2011
Messages
24
Points
0
pm saya maklumat ebook...
 

syafiq aswad

freshman
Joined
Dec 25, 2011
Messages
18
Points
0
hebat ni... rasa berminat..

adakah pakej hanya melibatkan action scrips sahaja? tutorial cara design ecover ada disertakan sekali ke?
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
36
hebat ni... rasa berminat..

adakah pakej hanya melibatkan action scrips sahaja? tutorial cara design ecover ada disertakan sekali ke?
Bro boleh rujuk detail di permulaan thread untuk mengetahui pakej2 yang disertakan sekali dengan produk ini. Banyak sangat kalau sye nak taip disini. Video tutorial hanya untuk penggunaan action script sahaja bro. Tutorial cara design ecover tidak disertakan.

berminat ni... PM detail..
Bro...PM Box full...sye tak boleh hantar PM kat bro...Kalau bro berminat detail ade kat first post pada thread nie.

ecover jer ke leh buat pakai ni bro? yang header, background dan footer boleh buat sekali x?
Betul bro. Cuma ecover sahaja dan produk2 lain macam dalam detail kat permulaan thread sahaja yang ada. Header,background dan footer untuk minisite atau website memang takde bro.
 

Husaini

freshman
Joined
Oct 1, 2011
Messages
87
Points
0
wahh..! ni yang saya cari-cari..
saya tgk pasaran luar negara memang mahal!

nak book satu ni.. :D
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Saya baru buat bayaran

Amount: RM30.00 Status: Successful
Reference number: 1584426819
Transaction date: 02 Jan 2012
Transaction time: 16:52:21

You can add as Favourite List if you plan to make same transfer in the future. Once added, you will no longer require TAC to make the transfer.
From Account 564155222488 SP WCA
New balance: Xxxxxx
To 3rd Party Account Number: 162085425282
Account Holder Name: SUHAIRINIE FETTIE AY
Recipient email: [email protected]
Effective date: Today
Description of transaction: ecover premium


Emel saya di [email protected] ye
 
Top