Ebook yg paling korang nak..

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
aku nak semua ebook tu...tapi x nak bli....nak yg free jerk...

Nak ebook free jadi la suscriber bro jamal yea, beliau sgt pemurah didalam memberikan ebook2 info dan teknik berguna kepada suscriber list beliau:)
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
yeke ? apapun aku dah dapat seme video dia semalam.. hhehe :)

Pergh..dah beli ke?? Dasat2.. Ni mmg sgguh2 sgguh2 ni. Ape lagi,buka la thread baru utk share dgn ktorg huhuhu..
 

code7

Senior
Joined
Dec 31, 2005
Messages
1,898
Points
38
Pergh..dah beli ke?? Dasat2.. Ni mmg sgguh2 sgguh2 ni. Ape lagi,buka la thread baru utk share dgn ktorg huhuhu..

aku dpt free sbb jv dgn member.. mmg byk video dia, cukup praktikal, mudah difahami & berbaloi sbb byk2 seminar/bengkel yg aku pergi pun x exposed sebegini detail.. apapun aku baru tgk video article marketing.. x habis khatam lagik. tp kalo korang nak sure aku bg kalo korang jv dgn aku dgn syarat2 tertentu.. apapun mungkin utk tahun baru 2010..
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Bro code7,apakah syarat2nye? PM sy bg detail ek. Berminat nh.
 
Top