Ebook yg paling korang nak..

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
bleh kongsi ebook ape yg korang da lame ngidam tp xdpt2 lg.. kot2 ebook tu bgus leh ak sambar dlu.. :d
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
kalau aku suma ebook otai aku nak.. hoho..
 

Zairi Zaidi

Newbie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,254
Points
38
Age
29
Rahsia Ebay oleh sifu lan.
Nak beli, tapi takut tak sempat nak buat je.
 

code7

Senior
Joined
Dec 31, 2005
Messages
1,898
Points
38
Infoproduct yg aku paling nak skali adalah Traffic Uncut !

package.jpg


aku mengidam neh.. tp harga dia mmg cantik la.. $697 (hampir RM2400).

ada sesapa penah beli ? web dia di trafficuncut.com
 

norfazli80

Newbie
Joined
Sep 24, 2007
Messages
513
Points
18
Infoproduct yg aku paling nak skali adalah Traffic Uncut !

package.jpg


aku mengidam neh.. tp harga dia mmg cantik la.. $697 (hampir RM2400).

ada sesapa penah beli ? web dia di trafficuncut.com

wow
cantik harganya
kalau i.m kita letak harga macam ini dan jual dipasaran kita
mesti 25 tahun kena kutuk ni..:)
 

code7

Senior
Joined
Dec 31, 2005
Messages
1,898
Points
38
wow
cantik harganya
kalau i.m kita letak harga macam ini dan jual dipasaran kita
mesti 25 tahun kena kutuk ni..:)

hehe.. blum ada IM malaysia brani letak harga beribu utk niche web traffic.. content dia pure video lak tu siap dgn penjelasan terperinci.. video lebih mudah nk faham dr baca ebook. dan trend IM luar negara lebih suka bg content video dlm bentuk download atau dvd berbanding menulis ebook.

insyaallah x lama lagi aku akan dpt pakej traffic uncut ni.. tgh dlm usaha.. :)
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
ebook.... takder lagi setakat ni yg ku kepingin utk miliki :(
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
IM antarabangsa masih lagi keluarkan informasi dlm btk ebook.. tp kalau drg nak bt informasi penuh drg akan bt dlm btk video.. kalau dlm btk ebook jg alamatnya ada yg pengsan nak bc sbb tlalu tebal dan padat dgn info.. lama2 otak pun jem.. hihi..
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
Aku nk ebook psl CPA.
Sbb ebook dia ni org jarang buat...
Takut kalu ada org buat pun, x ckup bagus. :p

aku ade gak 1 2 ebook mat saleh psal cpa ni.. cam best gak.. whitehat n bh.. tp xtau nak wat cmne.. cpa company mne ade byar ngan paypal eh? tau? hehe
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
cpt2 sambar.. malu bertanye sesat jalan.. malu beli xdpt ilmu + duit.. :D
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Sy plak lama nk beli produ A++ Ammar Zahar dan Kuasa Emel oleh Hairi..

Tp ntahlah sampai sekarang tak terbeli2... :)
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
Infoproduct yg aku paling nak skali adalah Traffic Uncut !

package.jpg


aku mengidam neh.. tp harga dia mmg cantik la.. $697 (hampir RM2400).

ada sesapa penah beli ? web dia di trafficuncut.com

yg ni ukan da lame ke bro.. taun 2008 lg. da outdate kot..
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
uishh.. ak banyak wishlist nih.. bertimbun2 dah ni.. tuan tanah nk tlg beli ke?.. hehe
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
leh je "tlg" beli.. bg duit kat ak pastu ak beli.. :D
 
Top