Ebook SeniPemasaranFb.Com Kini Dilancarkan! Dapatkannya SEKARANG!

Amirul Hafiz

Newbie
Joined
Jun 9, 2008
Messages
5,205
Points
38
UPDATE : Testimoni pengiklan yang dapat SMS bertalu-talu selepas iklan LIVE di fanpage sampai tak sempat nak respon kat saya...Alhamdulillah syukur :)


xsampaiseminitsmsmasuk.png


~ Seni Pemasaran FB www.SeniPemasaranFb.Com
 

Amirul Hafiz

Newbie
Joined
Jun 9, 2008
Messages
5,205
Points
38
Tips Pemasaran FB :)

Selepas balik rumah tadi hati terdetik nak baca semua PM lama2 di fanpage & reply satu2 balik...

Dalam PM banyak orang tanya ialah "cara guna bagaimana"...
Biasa saya jawab pakai ayat je, kali ni saya amik gambar terus dan sent sekali lagi...
Sampai yang PM tahun lepas pon saya hantar balik guna "gambar" tersebut....
Alhamdulillah dapat order lagi...

Nampaknya "visual" lebih menarik daripada "ayat"...

Cubalah & kongsikan hasilnya bagaimana :)
 

thisismeen

freshman
Joined
Aug 30, 2013
Messages
78
Points
0
Tips Pemasaran FB :)

Selepas balik rumah tadi hati terdetik nak baca semua PM lama2 di fanpage & reply satu2 balik...

Dalam PM banyak orang tanya ialah "cara guna bagaimana"...
Biasa saya jawab pakai ayat je, kali ni saya amik gambar terus dan sent sekali lagi...
Sampai yang PM tahun lepas pon saya hantar balik guna "gambar" tersebut....
Alhamdulillah dapat order lagi...

Nampaknya "visual" lebih menarik daripada "ayat"...

Cubalah & kongsikan hasilnya bagaimana :)


salam,sy ade buat fb ads tp rasa mcm cara sy salah,ade terangkan dlm ebook ke?cara2 naik kan bisnes kat facebook?
 

Rizal GetEasy

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
22
Points
3
Ayat pukau pelanggan, memamg power! terus terasa nak beli..
 
Top