[EBOOK PERCUMA]>>>Teknik PROMOTE Tune Talk Tone Excel Paling MALAS!!

Joined
Jan 25, 2007
Messages
759
Likes
0
Points
16
Offline
#41
Assalamualaikum / Hai warga WC

Saya ingin menawarkan Ebook Teknik Promote Tune Talk Paling Malas

secara PERCUMA kepada sesiapa yang berminat


Ebook ini sesuai untuk anda yang sedang berkira-kira nak join TTTE dan juga untuk mereka dalam situasi sebegini :

“saya nak join tapi tak pandai cari orang dan tak reti nak explain benda ni”

“kalau panjang lebar saya bercerita,3-5 hari saya follow up dekat pm
dan email,last-last dorang tak nak join..macam mana nak dapat downline?”

“saya betul-betul berminat nak dapat income dengan bisnes ni..
masalahnya saya kerja 12 jam,takde masa nak online dan nak
sembang lebat dekat kedai mamak..boleh ke saya buat bisnes ni tuan?”

Selepas membaca ebook ini anda boleh buat keputusan untuk join TTTE atau tidak :)

Reply thread ini "saya nak ebook". Kemudian saya akan PM satu per satu download link.

Terima Kasih
Sekian.

p/s: Sila pastikan inbox anda cleared sebelum PM ye.

p/s/s : Sekiranya anda sudah mendaftar di bawah saya, sila maklumkan emel anda kepada saya untuk saya beri Ebook Teknik Promote TTTE Paling Malas dalam bentuk .doc secara percuma bagi tujuan promosi anda




saya nak ebook
 
Top