EBOOK khusus untuk wanita

cikgu_murnie

freshman
Joined
Jan 23, 2009
Messages
299
Points
0
Salam, Cikgu ingin menghasilkan ebook khusus untuk wanita tapi apakah yg sangat diingini oleh wanita ( plss jgn sebut info mengenai sx... ) cikgu pun tak tau. boleh bagi idea tak. Cikgu ni memanglah pompuan tapi dalam kepala cikgu bukan fikir kecantikan tapi rm rm rm ( he he he ). sebb dalam keyword google mana tulis yg mencarinya pompuan atau lelaki.
 

faezil

Senior
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,057
Points
38
sebb dalam keyword google mana tulis yg mencarinya pompuan atau lelaki.
hehehe.... betul jugak ekkk..mana kita tahu janita yang menaip keyword tersebut.

Buat je panduan langsing dalam masa sehari... sbb pompuan ni gila nak kurus... kalau kat barat tu sampai kurus kering dibuatnya

lagi satu panduan memutihkan kulit. Wanita kan suka putihkan kulit sampai jadi mcm warna dinding.
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
hehehe.... betul jugak ekkk..mana kita tahu janita yang menaip keyword tersebut.

Buat je panduan langsing dalam masa sehari... sbb pompuan ni gila nak kurus... kalau kat barat tu sampai kurus kering dibuatnya

lagi satu panduan memutihkan kulit. Wanita kan suka putihkan kulit sampai jadi mcm warna dinding.
ayat nie paling tak tahan..wakakaka :D :D
 

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
buat ebook tips/panduan khusus utk;
- kempis perut pantas selepas bersalin secara natural tanpa ubat2 & senaman berat (secara greyhat pun boleh haha)
- teknik pantas montokkan pinggul & dada selepas bersalin
- 99 rahsia bagaimana mengikat suami supaya tidak mem'buaya' atau men'tigerwoods'
- dan lain2 lagi hihi

p/s - saya ada buku panduan 55 rahsia langsing & kurus secara semulajadi; buku ni saya susun tahun lepas & jual cara gayapos....rm40 sebuah....laris giller...ingat nak buat jd ebook pulaklah
 
Top