EBOOK HOT NICHE KERJAYA TERKINI - Jemputan Affiliate Panduan Kerjaya Jururawat

IkhwanMuslimin

freshman
Joined
Aug 5, 2011
Messages
49
Points
0
Assalamualaikum W.B.T. & Salam Hormat

Saya Ikhwan Muslimin dan saya merupakan seorang newbie IM
dan juga Staff Kesihatan dari Terengganu.
Pada 31 disember 2011, saya telah menyiapkan satu pakej lengkap ebook

ebook kerjaya jururawat.jpg
PANDUAN KERJAYA JURURAWAT
http://www.kerjayajururawat.com

Semoga dengan launchnya ebook ini dan bantuan daripada kesemua
affiliates, lebih ramai lepasan SPM dan graduan universiti dapat
mencapai cita-cita mereka untuk menjadi “JURURAWAT”


Saya dengan rendah diri dan berbesar hati ingin menjemput saudara/saudari untuk
menjadi salah seorang Rakan Affiliate sempena pelancaran ebook ini.

************************************
INFO PELANCARAN
************************************
Dilancarkan : 8 pagi, 4 Januari 2012 (Rabu)

***************************************************
Panduan Kerjaya Jururawat
***************************************************

Pakej ebook ini seperti berikut:


Ebook ini mengandungi 6 Modul untuk dipromosikan iaitu

Modul Pertama : Panduan Kerjaya Jururawat

Modul Kedua : Permohonan Bagi Lepasan SPM

Modul Ketiga : Permohonan Bagi Lepasan Diploma

Modul Ke Empat : Panduan Lengkap Temuduga

Modul Kelima : Panduan Penulisan Resume

Modul Enam : Soalan Lazim Temuduga Jururawat

Dan Modul Bonus iaitu

Cara Memohon Memohon Di Hospital Swasta dengan Mudah


=============================
HARGA PAKEJ - Harga RM40
KOMISYEN AFFILATE - RM 20
=============================

Siapa Prospek Utama Ebook Ini?

· Pelajar Lepasan SPM

· Pelajar Lepasan Diploma Kejururawatan dari Kolej Swasta

· Jururawat Swasta yang mahu mendapat tempat di hospital Kerajaan

· Jururawat Kerajaan yang mahu mendapat tempat di hospital Swasta


Kenapa Ebook ini diterbitkan??

· Ebook pertama mengenai jururawat di Malaysia

· Ebook yang ditunggu-tunggu mereka yang mahu menjadi jururawat (Kerajaan/Swasta)

· Ebook yang merupakan panduan lengkap untuk mereka yang ingin menjadi jururawat



Mengapa Anda perlu promosi produk HOT ini???

· Kerjaya jururawat ini merupakan kerjaya yang tidak pernah dibekukan pengambilannya setiap tahun.
· Kerjaya ini termasuk kerajaan dan swasta maknanya peluang kerjaya sangat besar dan luas.
· Kerjaya yang menjadi idaman setiap graduan
· Produk evegreen yang dicari setiap tahun



Jika anda Berminat dan Bantuan Promosi

Untuk mendaftar menjadi Affiliate, dijemput menyertainya pada laman berikut:
www.kerjayajururawat.com/affiliates

Tiada syarat diperlukan untuk anda menyertainya seperti jemputan-jemputan lain
Ianya hanya memerlukan komitmen anda sahaja sepenuhnya. Dari segi bantuan
promosi kami akan menyediakan banner dan artikel untuk memudahkan dan
membantu anda dalam mempromosikan produk tersebut.
Jika saudara/i ada sebarang kemusykilan dan pertanyaan berkaitan mempromosikan
Ebook Panduan Kerjaya Jururawat ini, saudara boleh menghubungi admin di [email protected] tau di

facebook saya http://www.facebook.com/IkhwanMuslimin7
Dan Group affiliate di FB : http://www.facebook.com/groups/200515933369009
Yang Benar

Ikhwan Muslimin
[B]www.KerjayaJururawat.com[/B]
 

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
29
Best nie. Saya akan menyemarakkan lagi ebook nie. Prospek pun dah ada..hehe
 

KaMaRuL2206

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
110
Points
0
prospek ada..kebetulan mak saya lepas pencen jd jururawat, mak saya jadi pensyarah kolej jururawat swasta..

kemah TT
 

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Insyaallah, sy akan turun padang membantu promosi produk
terbaru Ikhwan Muslimin ini. :) Tahniah Ikhwan..

Prospek pon sgt2 luas & produk sebegini biasanya kuat permintaan..
 

IkhwanMuslimin

freshman
Joined
Aug 5, 2011
Messages
49
Points
0
Tq bro kamarul, saya da balas email saudara... Semoga dapat bersama2 melancarkan lagi ebook ini....

Tq jugak bt Bro tengku faris, kerana sanggup turun padang mempromosikan produk newbie seperti saya...
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Tahniah atas pelancaran produk ni TT

Semoga berjaya :)
 

alfairuz

freshman
Joined
Sep 23, 2008
Messages
201
Points
16
Niche yg menarik.Sy nk tanya 1 soklan utk TT.Sale Letter memg camtu ke?
Senget ke kiri.ke laptop sy yg problem :-/
 
Top