eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

Mr.Abets

freshman
Joined
Dec 25, 2008
Messages
214
Points
16
Age
33
den pun nak boley? tak pernah pakai vcc, baru kenal & nak guna vcc dah tak leh pakai. pm inbox den hokkay? tq :x

huk3..sifu besa pn dah main angin ni..
aku cabut dlu lerrr..
-back to mode silent reader -
 
Last edited:

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
buat je brooo..jgn xbuat
kasi tepu lagi suma benda..
bagi je arga RM 10k sketol ebook bro..
bia lambat sket blacklistnyer..
heheh

sifu kasi sy.. jgn lupa pm sy skali..
nnt sy belanja kat NZ ye..
 

Aruhud

freshman
Joined
Dec 29, 2008
Messages
23
Points
1
Ohoho..ape kate tanye pakcik google je...mak cik yahoo pn mungkin membantu..
 

Aruhud

freshman
Joined
Dec 29, 2008
Messages
23
Points
1
Actually, banyak sgt VCC kt luar tu boleh verify ebay n paypal, just kne try n error. Cuma tertanya-tanya, xde ke VCC dari Malaysia? Baru la btol2 selamat... HUHU..
 

akongb

freshman
Joined
Mar 5, 2010
Messages
174
Points
16
aku skrang ni pon pakai vcc tuk 1 akaun tuh.alhamdulillah boleh bertahan.xdela tibe2 limit.limit pun sebab main vero.hha
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
aku skrang ni pon pakai vcc tuk 1 akaun tuh.alhamdulillah boleh bertahan.xdela tibe2 limit.limit pun sebab main vero.hha

hebat hebat hebat...
ajar noobie skit...

Actually, banyak sgt VCC kt luar tu boleh verify ebay n paypal, just kne try n error.

fakta atau sekadar firasad?
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Actually, banyak sgt VCC kt luar tu boleh verify ebay n paypal, just kne try n error. Cuma tertanya-tanya, xde ke VCC dari Malaysia? Baru la btol2 selamat... HUHU..

klu betul² ada selain entropay boleh g tahu x?
semua dc dlm malaysia nie dh apply... x larat nk tanggung duit denda kehilangan kad...:(
 

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
515
Points
16
ade ke ni? meh la bagi sikit....tak cukup umo g ni nak buat DC...:D
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
sye pemalu orangnyer..nk tanya pn segan2 je ni..
ko la tlg tanyakan.

google nk tanya kat mn?
ada CONTACT US mcm ebay @ paypal x?
ke ada live chat?
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
Ohoho..ape kate tanye pakcik google je...mak cik yahoo pn mungkin membantu..

ooo...tanya pakcik google ngan mak cik yahoo ke? ok2...

Actually, banyak sgt VCC kt luar tu boleh verify ebay n paypal, just kne try n error. Cuma tertanya-tanya, xde ke VCC dari Malaysia? Baru la btol2 selamat... HUHU..

vcc dari malaysia? entah la.. cuba tanya pakcik google ngan mak cik yahoo. mereka mungkin membantu. :D
 

bboy_im

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
207
Points
16
sape nak try ni bole gak:

https://www.neteller.com/home/index.jsf
-vcc ni bole verify ebay tp xleh verify paypal. bole create satu psychical card & satu vcc je.

yg ni https://www.vcc-shops.com/
-aku da try vcc paypal tp xleh guna, masuk je no terus kena limit, yg vcc ebay aku tak try lagi.
kalu ade yg dah try vcc ebay ni tolong update k.

tq
 

xref

freshman
Joined
May 29, 2009
Messages
306
Points
0
dua vcc tuh dah mcm entropay skunk mungkin ebay dan paypal..... ade mamat mane tah jual ok je x kene suspen paypal dan ebay. dah 10 acc veriffied..;)
 
Last edited:

bboy_im

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
207
Points
16
2 vcc tuh aku dah try semo kene suspen acc ebay aku..link je terus kene suspen mcm entropay...sekarang yang terbaik debit card

orait, tengkiu bro..kena cari yg len lg la ni..
 

Mr.Abets

freshman
Joined
Dec 25, 2008
Messages
214
Points
16
Age
33
google nk tanya kat mn?
ada CONTACT US mcm ebay @ paypal x?
ke ada live chat?

aah la..tlg la bgtau sifu aruhud..
google nk tanya kat mane..
owh ye..google tu ape??dia mcm kuih bulan ke?
mcm mane nk tanya google..kne install mozilla dlu ke google chrome?
please ajar..sye noobie..baru semalam dpt tau intenet..buta IT sgt2 nih..:(
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
Aku ada try dua2 tu dulu tp nak dapat punya la susah. skali xleh guna. pp awal2 da reject. biasa ebay akan menyusul..pastu vcc leh buat satu jek lak tu. baik beli prepaid card lagi bagus. 30usd sekeping...

Itu jer la pendapat nubie.. penat gak carik vcc nih.. banyak yg jual prepaid card. dah tu mahal, pastu x terima cc. banyak terima reverse liberty jek. Pakai dc jer la nubie ni jawabnya.... :( entropay sampai ari ni try asyik limit jer... yg alam niaga aper citer skrg? Ada yg try lagi ker?
 
Last edited:
Top