eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
salam sifu2,
saya dengan rendah diri ingin bertanya tentang tips untuk guna vcc ni?
dengarnya kalau kita dropship kita tidak boleh beli direct dr akaun paypal kita yg masuk payment supaya paypal tidak mengetahui kita buat dropship..
kita perlu send payment ke akaun lain..
tetapi apakah cara paling selamat nak send payment tersebut?
adakah send payment melalui goods, services atau cara lain?
segala jasa baik sifu2 sekalian amat2 saya hargai..
jgn risau... xder masalah nak bayar supplier dropship pakai mana2 paypal pun.. aku pun x penah bayar supplier pakai pp yg sama.. :p
 

nnilleaiiaaalp

freshman
Joined
Feb 28, 2012
Messages
15
Points
0
Ya aku dah try satu guna VCC kantoi dalam satu hari ja..Kawan aku buka 4 akaun lingkup dalam 24 jam jugak..


 
Last edited:

man24

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
266
Points
0
johanedison bro, bole pm i jugak tak details psl vcc tu?
reloadable ke atau utk verify je?
 
Top