eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

Joined
Jul 27, 2010
Messages
56
Likes
0
Points
0
Offline
vcc boleh pakai lagi ya bro? rugi plak tak nampak post bro awal2. kalau tak boleh rembat :D
tapi kalau nak remove debit card and add vcc, boleh kan?
masih lagi boleh pakai bro. boleh jer. but bila dah ada debit card. buat ape bro remove and tukar ngan vcc?
 
Joined
Sep 8, 2008
Messages
168
Likes
0
Points
16
Offline
masih lagi boleh pakai bro. boleh jer. but bila dah ada debit card. buat ape bro remove and tukar ngan vcc?
saje tanya kot-kot perlu sebab maybe nak guna account untuk testing je dulu. saya baru nak terjebak dengan ebay ni hehe
 
Joined
Dec 29, 2009
Messages
19
Likes
1
Points
0
Offline
johanedison bro, bole pm i jugak tak details psl vcc tu?
reloadable ke atau utk verify je?
 

fared

freshman
Joined
Jul 21, 2011
Messages
12
Likes
0
Points
0
Offline
salam sifu2,
saya dengan rendah diri ingin bertanya tentang tips untuk guna vcc ni?
dengarnya kalau kita dropship kita tidak boleh beli direct dr akaun paypal kita yg masuk payment supaya paypal tidak mengetahui kita buat dropship..
kita perlu send payment ke akaun lain..
tetapi apakah cara paling selamat nak send payment tersebut?
adakah send payment melalui goods, services atau cara lain?
segala jasa baik sifu2 sekalian amat2 saya hargai..
 
Top