eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
yeop.. sikit lagi jadi yeos* tauke besar la nnti hehe (gurauje chip):D
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
436
Points
28
bump! diam jer thread nie..
owh.. ade VCC yg still selamat...
bc review menyakinkan...
 

yat47

freshman
Joined
Feb 23, 2009
Messages
227
Points
18
ada x sapa2 buat servis edit dokumen2 yabg diminta ebay??
 

yat47

freshman
Joined
Feb 23, 2009
Messages
227
Points
18
knpe tn yat kena limi ngan pp ya?
dokumen ape yang diperlukan?, ade saje insyaallah
xde..bukan paypal kena limit..tp saya apply untuk bebabskan listing limits dari ebay..so dorang mintak document2 yang biasa dorang mintak seperti IC, BILL And Invoice..saya dah try edit sendiri..tp x confident boleh lepas or x coz ni 1st time sy edit document(^_^)

Boleh tengok kat bawah ni

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1677242429766&set=a.1285340992475.40460.1798670510&type=1

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1677291430991&set=a.1285340992475.40460.1798670510&type=1

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1677242709773&set=a.1285340992475.40460.1798670510&type=1
 

rotary_88

freshman
Joined
Mar 6, 2010
Messages
90
Points
0
huhuuhu... kalo invois tu bende plg senang nk lepas... tp document lain aku pun xbrani nk ckp...
 

zoro8810

freshman
Joined
Dec 2, 2009
Messages
10
Points
1
salam semua otai2 ebay...blh taye skit?

aku ni newbie lg & baru ade satu acc ebay...skang ni tgh dok cari info cara slamat nak buka byk acc tp acc yg x kena ban dgn ebay...

1. Nak taye kalau kita buat byk dc lps tu link dgn ebay...blh ke ebay detect alamat kat dc kita tu dgn bank...
2. betul ke paypal x leh detect info dc/cc? ade terbaca salah satu reply ka thread ni kata pp x leh detect info tu...
3. biasanye bila otai2 kat sini buat byk2 acc ebay & paypal , guna ic & alamat tipu ke?

sorry byk taye sbb aku masih baru x sampai setahun jagung dlm ebay....harap otai2 dpt bantu & dpt guide cam mana cara yg terbaek nak open byk acc ebay
 

MaHaKaRYa

freshman
Joined
Jul 29, 2011
Messages
101
Points
0
Salam Perkenalan..

Newbie nak bertanye ni psl Multiple Fake Account nie..Smalam salah satu akaun eBay sy kene saspen ( Sedey2 ), dah tu akaun yg gune real name dgan CC sendiri plak tu..dah test tnye eBay,tapi dorang kata x boleh lpaskan akaun tu buat masa nie dan selepas 1 tahun baru bleh review balik kat dorang...huhuhu(penjara eBay ni mnyakitkan)..

So,plan sye skang ni,saya nak pg bank report DC hilang untuk dapatkan Nombor DC yg baru then register akaun eBay dan Paypal yg baru..Persoalannya di sini :

mase nak register gune DC yg baru tu,Nama,Alamat,Nombor Telefon dan maklumat lain kena ikut sebijik dalam DC tu ke? ataupun Buat2 je?

Newbie Mengharapkan Jawapan...:D
 
Top