eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
kalau sifu nas di auction kan..berapa starting bid ye? hahaha..

Pasal vcc ni korang dah cuba test pelbagai VCC di internet ni? especially yg byk akaun tak verified lagi tu bleh lah test.
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
kalau sifu nas di auction kan..berapa starting bid ye? hahaha..

Pasal vcc ni korang dah cuba test pelbagai VCC di internet ni? especially yg byk akaun tak verified lagi tu bleh lah test.
ko bukan dah bnyk dc ker sis.. hehehehehe
 

yat47

freshman
Joined
Feb 23, 2009
Messages
226
Likes
1
Points
18
Offline
knpe tn yat kena limi ngan pp ya?
dokumen ape yang diperlukan?, ade saje insyaallah
xde..bukan paypal kena limit..tp saya apply untuk bebabskan listing limits dari ebay..so dorang mintak document2 yang biasa dorang mintak seperti IC, BILL And Invoice..saya dah try edit sendiri..tp x confident boleh lepas or x coz ni 1st time sy edit document(^_^)

Boleh tengok kat bawah ni

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1677242429766&set=a.1285340992475.40460.1798670510&type=1

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1677291430991&set=a.1285340992475.40460.1798670510&type=1

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1677242709773&set=a.1285340992475.40460.1798670510&type=1
 
Joined
Mar 6, 2010
Messages
87
Likes
0
Points
0
Offline
huhuuhu... kalo invois tu bende plg senang nk lepas... tp document lain aku pun xbrani nk ckp...
 
Joined
Dec 2, 2009
Messages
9
Likes
1
Points
1
Offline
salam semua otai2 ebay...blh taye skit?

aku ni newbie lg & baru ade satu acc ebay...skang ni tgh dok cari info cara slamat nak buka byk acc tp acc yg x kena ban dgn ebay...

1. Nak taye kalau kita buat byk dc lps tu link dgn ebay...blh ke ebay detect alamat kat dc kita tu dgn bank...
2. betul ke paypal x leh detect info dc/cc? ade terbaca salah satu reply ka thread ni kata pp x leh detect info tu...
3. biasanye bila otai2 kat sini buat byk2 acc ebay & paypal , guna ic & alamat tipu ke?

sorry byk taye sbb aku masih baru x sampai setahun jagung dlm ebay....harap otai2 dpt bantu & dpt guide cam mana cara yg terbaek nak open byk acc ebay
 
Joined
Jul 29, 2011
Messages
94
Likes
1
Points
0
Offline
Salam Perkenalan..

Newbie nak bertanye ni psl Multiple Fake Account nie..Smalam salah satu akaun eBay sy kene saspen ( Sedey2 ), dah tu akaun yg gune real name dgan CC sendiri plak tu..dah test tnye eBay,tapi dorang kata x boleh lpaskan akaun tu buat masa nie dan selepas 1 tahun baru bleh review balik kat dorang...huhuhu(penjara eBay ni mnyakitkan)..

So,plan sye skang ni,saya nak pg bank report DC hilang untuk dapatkan Nombor DC yg baru then register akaun eBay dan Paypal yg baru..Persoalannya di sini :

mase nak register gune DC yg baru tu,Nama,Alamat,Nombor Telefon dan maklumat lain kena ikut sebijik dalam DC tu ke? ataupun Buat2 je?

Newbie Mengharapkan Jawapan...:D
 
Top