eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

Joined
Jan 16, 2009
Messages
197
Likes
0
Points
16
Offline
Siapa sifuu bro?:)...
korang suma la yg dah jadi hati kering layan ebeeeyy mmg mantap experience sifuuu sifuuuu kat cni... meh arr trun sekinchan ikan bakar kat damansara pekena teh tarik:D

saya setakat setable bolehje payung2 hehe..no halnye:-bd "give n take tak gitu" biasa la poket tak besau mcm sifuuu-siifuuu...hehe
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
korang suma la yg dah jadi hati kering layan ebeeeyy mmg mantap experience sifuuu sifuuuu kat cni... meh arr trun sekinchan ikan bakar kat damansara pekena teh tarik:D

saya setakat setable bolehje payung2 hehe..no halnye:-bd "give n take tak gitu" biasa la poket tak besau mcm sifuuu-siifuuu...hehe
kitaorg ok jer... sekinchan ikan bakar bangi lah baru caree....
kitaorg tunggu kat sini.. set je masa bila...:D
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
197
Likes
0
Points
16
Offline
sifu lutfee duduk area mana? nak ke bangi agak sukar bagi saya yg telah berfamili nieh huhu.. kalau sesape yg dekat area Damansara/kota damansara boleh le kita bersua kenal hehe
 
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,449
Likes
2
Points
38
Offline
korang suma la yg dah jadi hati kering layan ebeeeyy mmg mantap experience sifuuu sifuuuu kat cni... meh arr trun sekinchan ikan bakar kat damansara pekena teh tarik:D

saya setakat setable bolehje payung2 hehe..no halnye:-bd "give n take tak gitu" biasa la poket tak besau mcm sifuuu-siifuuu...hehe
:)...Nak kata sifu, baru lagi dalam ebay..Nak kata hati kering dlm ebay...hahaha...tak juga, ada lagi otai2 yang power kat sini..:)
Pekena ikan bakar tp jauh bro, aku kat Ganu,,,hehe...

P/s: Aku masih Noob dalam ebay...
 
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
sifu lutfee duduk area mana? nak ke bangi agak sukar bagi saya yg telah berfamili nieh huhu.. kalau sesape yg dekat area Damansara/kota damansara boleh le kita bersua kenal hehe
huhuhu~~kalo wat kat bangi, nubie pun nak turun gak.. Dah lama x turun bangi.. Eh, turun ke naik kalo dari melaka? :))
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
197
Likes
0
Points
16
Offline
selalu orang ckp kalau ke selatan "aku nak turun JB sok" kalau ke KL & utara "aku nak naik KL sok".. kat bangi ni saya tak familiar sgt... maklumlah homesick la katakan :)
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
197
Likes
0
Points
16
Offline
mehle kita lepak2 tgk bola kalau sudi datang ke area damansara/kota damansara ni.. buleh borak n sua kenal.. kalau korang nak buat kat bangi tu bgtau je bila, Insya'Allah jika kelapangan & jika anakku yg manja ni tak menangis nak ikut boleh la aku datang sana hehe.
 
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,449
Likes
2
Points
38
Offline
nichi sendiri lg mantap
smua sifoo2 dasat
sy yg nebie nie terkial2 cm kure2
:)...betul2 terkial2 atau buat2 terkial2..hehehe..
Sifoo kat sini mmg power...aku pun nak belajar dgn sifoo yg guna niche sendiri..


P/s: Tengah duk pikir 1 akaun eby ni nak jual apo...:)
 
Top