eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
VCC dah leh pakai bro.. klo pakai gak bro akan dilimit.. sy ade servis nk verified paypal... xpayah gne vcc n aktif selamanya.. no needs renew.. nk tw lbh lanjut leh pm or add ym sy
err... kalau akaun fake leh verify selamanye n kebal dari limited x? klu bleh pm ler aku ni.. sian aku nk beli susu anak...
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
437
Points
28
VCC dah leh pakai bro.. klo pakai gak bro akan dilimit.. sy ade servis nk verified paypal... xpayah gne vcc n aktif selamanya.. no needs renew.. nk tw lbh lanjut leh pm or add ym sy
US VCC ke ?
guna VBA ?
 

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
better bro uji dulu sebelum jual... bukan dah jual baru nak uji...
utamakan pelanggan...
Ya..aku setuju dengan bro.Jangan jual vcc yg cam entropay...Kena cuba dulu utk uji kaji 10 akaun PP atau 10 akaun ebay,,,
 

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
VCC dah leh pakai bro.. klo pakai gak bro akan dilimit.. sy ade servis nk verified paypal... xpayah gne vcc n aktif selamanya.. no needs renew.. nk tw lbh lanjut leh pm or add ym sy
okay..dah add Ym bro,,aku ada soalan nk tanya bro..:)
 

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
aku guna debit card...
x lpas jugak... mmbzir jer
24 jm trus suspen
Bro guna DC apa?Atau bro ada buka ebay ebay lain dan tidak clear kan cookies?
Citer sikit DC apa yg bro guna utk verify ebay dan terus kena..

P/s: Aku guna Eon Bank, lepas, PB lepas, Cimb Mastercard DC pun lepas....:)
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
aku guna debit card...
x lpas jugak... mmbzir jer
24 jm trus suspen
pelik gak DC tak lepas ni... ingtkan baru nak try DC "pabelic" bank..
mod sifu qrodat cakap dia boleh buat 5 lagi DC "pabelic" bank ni.. betul ke? ( ke "pabelic" bank tu bau2 bacang dia punya hehe)

tuan Mod jgn mare ye.. :)
 

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
nice... DC Alrajhi VISA dah boleh guna utk verify paypal & ebay tak? ke masih utk withdraw je boleh?
Al-Rajhi aku tak buat, kena tgu otai yg dah buat DC Al-Rajhi..:)

PB,EON,CIMB,MBB,AMBANK,HONG LEONG, semua boleh verify paypal atau ebay.

Eon bank kena call customer service beritahu nak buat pembelian online, diorang akan aktifkan kad tu.Kalau diorang tanya cawangan bank ada beri pin untuk verify DC utk pembelian online, beritahu takde jer..Biar customer service yg verify...Diorang akan beritahu guna malam kalau call tgh/hari...:)
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
pelik gak DC tak lepas ni... ingtkan baru nak try DC "pabelic" bank..
mod sifu qrodat cakap dia boleh buat 5 lagi DC "pabelic" bank ni.. betul ke? ( ke "pabelic" bank tu bau2 bacang dia punya hehe)

tuan Mod jgn mare ye.. :)
a'a..pb boleh buat 6-7 dc.. apply on9 jer pastu pos document ke pb.. :D

nice... DC Alrajhi VISA dah boleh guna utk verify paypal & ebay tak? ke masih utk withdraw je boleh?
Skrg boleh guna tuk withdraw jer.. 5 taun lepas bole la guna utk verified... Pasal guna dc tp kena jugak tu, bukan sbb dc tp sebab lain. May b cookies, may b info yg ko guna, may b, may b, dan may b... tp bukan sbb dc lar kecuali dc tu ko penah guna kat acc lain yg da out.. Pendapat nubie.. :D
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
thanks sifuuuuuuuuuuuuuuu:D (saja sebut pnjang2 sbb menghargai jawapan sgt beharga tuu)

lagi satu nak tanya.. withdraw terus kat kad tu takde masalah kan?

peeeyypal tu check nama kita tak? suppose diorang tahu no je kan?

checita sket sifu~:-bd...
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
thanks sifuuuuuuuuuuuuuuu:D (saja sebut pnjang2 sbb menghargai jawapan sgt beharga tuu)

lagi satu nak tanya.. withdraw terus kat kad tu takde masalah kan?

peeeyypal tu check nama kita tak? suppose diorang tahu no je kan?

checita sket sifu~:-bd...
niubai tolong jawab...

paypal tak boleh detect nama kad tu, diorg cuma detect no kad tu je....
setakat ni aku guna DC utk withdraw mmg xde masalah, lepas je...
withdraw ke akaun bank pun ok je, lepas...
aku rasa, paypal mmg x leh nk detect nama kad dan nama akaun yg kita guna utk withdraw...

peace sifu..:D
 

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
niubai tolong jawab...

paypal tak boleh detect nama kad tu, diorg cuma detect no kad tu je....
setakat ni aku guna DC utk withdraw mmg xde masalah, lepas je...
withdraw ke akaun bank pun ok je, lepas...
aku rasa, paypal mmg x leh nk detect nama kad dan nama akaun yg kita guna utk withdraw...

peace sifu..:D
Dah betul niubal gtau tu..PP tak boleh nak detect nama penuh, info di bank yg buka akaun.PP hanya tahu no akaun bank atau no kad DC atau kad Kredit...:)..(Jgn guna Kad kredit...)..Aku pernah guna nama lain di paypal tp aku tranfer duit ke akaun bank nama org lain...:).
Apa yg terjadi???

Jadinya duit masuk dlm akaun bank lps 3 hari...:)
 
Top