Dyno tab.

Joined
Nov 24, 2017
Messages
25
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#21
Teknologi sudah canggih sampai boleh bayar petrol dengan guna phone sahaja, jadi semua dah semakin senang, sudah tak payah bawa wang tunai keluar lagi, semua pakai digital sahaja.
haiz, skrg dah byk guna epay, aq suka guna app boost, byk cash back
 
Joined
Aug 29, 2017
Messages
33
Likes
0
Points
6
Age
26
Offline
#22
jimat ke petrol primax tu? aq x rasa pun...
aq selalu pakai minyak bhp
Kamu cuba guna minyak dia dengan janka yang panjang sikit, lebih kurang sebulan macam tu. Nanti lama-lama kamu akan nampak minyak baru ni ada perbezaan dengan minyak lain.
 
Joined
Jul 23, 2018
Messages
25
Likes
0
Points
1
Age
23
Offline
#23
blh jimat sedikit sedikit pun dah kira byklah...
blh try 2/3 petrol yg u rasa ok, lepas tu tgk mana satu paling jimat
Kalau selalu campur petrol tak menjejas enjin kereta ke? Tapi ikut pandangan kamu, mungkin dalam masa dekat tak nampak apa lagi, dalam masa panjang jimat sikit pun jadi banyak.
 
Joined
May 11, 2019
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
24
Offline
#24
haiz, skrg dah byk guna epay, aq suka guna app boost, byk cash back
Apps dia ada fungsi kumpul markah, nanti kamu boleh guna markah tukar barang. Macam kad mesra, satu bayar pakai cash, satu bayar tanpa cash sahaja. Saya rasa jadi member dapat banyak faedah juga.
 
Joined
Aug 29, 2017
Messages
33
Likes
0
Points
6
Age
26
Offline
#25
Apps dia ada fungsi kumpul markah, nanti kamu boleh guna markah tukar barang. Macam kad mesra, satu bayar pakai cash, satu bayar tanpa cash sahaja. Saya rasa jadi member dapat banyak faedah juga.
Hahaha.... petronas banyak benda baru sekarang, petrol formula baru, suasana kedai mesra baru, dan cara bayaran baru pun ada....
Yang penting minyak dia kena best .....
 
Joined
Nov 24, 2017
Messages
25
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#27
Kalau selalu campur petrol tak menjejas enjin kereta ke? Tapi ikut pandangan kamu, mungkin dalam masa dekat tak nampak apa lagi, dalam masa panjang jimat sikit pun jadi banyak.
x menjejaskan dgn serious lah, lebih baik x mau selalu campur...
yala, sedikit2 lama2 jadi bukit
 
Joined
Nov 24, 2017
Messages
25
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#28
Apps dia ada fungsi kumpul markah, nanti kamu boleh guna markah tukar barang. Macam kad mesra, satu bayar pakai cash, satu bayar tanpa cash sahaja. Saya rasa jadi member dapat banyak faedah juga.
oh, begitu...aq x pakai minyak petronas...so aq x tau..
 
Joined
Aug 29, 2017
Messages
33
Likes
0
Points
6
Age
26
Offline
#30
x menjejaskan dgn serious lah, lebih baik x mau selalu campur...
yala, sedikit2 lama2 jadi bukit
tak menjejaskan unless u pakai kereta yang memang untuk premium fuel. Lagipun memamng petrol primax 95 prodrive ni benefitnya untuk jaga enjin kerete dan kurangkan kotoran.
 
Joined
Aug 30, 2017
Messages
23
Likes
0
Points
1
Age
30
Offline
#31
x mau lah...aq dah biasa guna minyak bhp, x nak guna minyak lain
pd pdpat aku,kena berani cuba,baru boleh compare mana lg sesuai dgn kete.kalau ko stick je dgn satu brand so ko tak taw kalau brand ko guna lg btter or tak dgn org lain punya. mcm aku dlu pkai brand lain, tp sbb aku cari yg boleh jimat mnyak dan kete lg bole pergi jauh aku try petronas. so far mmg bole kurangkan penggunaan mnyak.
 
Top